Бизнес академия

Споделяне


Купи

Бизнес академия за треньорство и развитие на бизнеса

Как да направиш бизнес-план, основните правила и грешки в планирането. Ресурси и липси. Кога е правилният момент да започна и трябва ли да започна изобщо. Илюзии и кога още не съм готов. Правила и определяне на другарче и ментор. Личностни качества необходими за да успееш. Ако нищо не разбирам от бизнес от какво да започна и дали ще се справя?
Как да превърнем хобито си в бизнес. Проверка на домашните. Първи крачки. Презентация на себе си и продукта. Как да рекламираме себе си. Как да придобием първите си клиенти и контакти. Създаване на страница във фейсбук. Как се пишат статии основни теми. Как се пишат заглавия на семинари. Как да опишеш своите услуги. Как да използваш правилно правилата на фейсбук и инстаграм. Как да изберем правилното име на сайта си. Домашни.
Базови въпроси в работата с клиенти. Основните школи в Психологията и психотерапията. Основа на теорията на системите и как да започнеш да определяш проблемите на клиенти. Диагностика и как се изгражда хипотеза. Основите на НЛП (нервно-лингвистично- програмиране). Как да избереш своята област в психологията. Психологически защитни механизми и как човек бяга от промяната.
От какво да започнеш. Без какво точно няма да станат нещата. Структура на семинара, задължителни и пожелателни точки. Как да се подготвим правилно и как да тренираме. Типове на клиенти, презентационни умения при работа пред публика. Първи семинар като домашно. Как да направим безплатна книга. Преработка на страховете свързани с успеха.
Как да събираш база с контакти видове имейл платформи? Как се прави имейл кампания? Как да създадеш своя уебинар? Как да се записват хората за събития на живо? Водеща на този модул Йоана Вълчева. После можете да зададете нетехническите въпроси на Наталия чрез фейсбук. Домашно да направите уебинар. Имайте до себе си лаптоп, за да следвате точните инструкции.
Как се води медитация и как да пишеш текст за нея? Основи на Ериксонова хипноза. Арт-практики. Първи опит в медитацията. Инструменти на консултанта. Как да реагираме на съпротивите на клиента. Психотипове на клиента и акцентуации. Език на терапевта. Коучинг практики от обучение при Мерлин Аткинсон (световен коуч).
Какво означава констелация? Как да направиш генограма. Въпроси за генограмата. Основи на семейна системна психотерапия. Как да направим констелация по скайп с предмети и как да работите през констелации по скайп и на живо. Принципи на констелации и работа с енергийни практики. Знанията са получени от френската школа на Идрис Лаор.
Първи успехи и провали. Какво се получава и каквo има нужда от корекция. Въпроси и трудности, които се появяват с клиентите. Как да придобиеш и още инструменти за развитие на възможности като терапевт. Трудни случки и трудни клиенти. Как да държим поле и да не позволяваме някой да влезе в нашата енергия. Как да се чистим и да се подготвяме.
Проработване на нашите травми и проблеми. Работа с нашите страхове и притеснения. Неумение да отстояваме своите граници. Преработка на проблеми с майка и баща. Изчистване на подсъзнанието. 5-те травми и начини да ги лекуваме. Основите на психотерапия и бързо работещи практики.
Как да продължим? Как да мотивираме себе си постоянно. Първи стъпки след края на академията, стратегии, какво е подходящо за мен като старт. Визия и бранд на треньора. Въпроси и отговори.

Споделяне

Първо, защото успях да създам от нулата, без да имам никакви познания в маркетинг или продажби, най-успешния бранд за личностно развитие с 370.000 последователи във фейсбук и повече от 53000 в инстаграм. Правим най-големите събития на Балканите за жени и женското развитие. Написах 10 книги, създадох своето предаване по психотерапия и обучих вече 200 треньора на вип- академия за треньори. Знам на практика как да превърнеш идеите си в бизнес и ще съм вашият водещ в това развитие. Искам все повече хора да станат успешни в тази професия и да помагат на повече хора. Тези инструменти събрах с много учене и практика, с грешки и провали и тогава нямах такъв учител, който би ми ги дал наготово. Вярвам в споделянето и партньорството. В Америка вече всеки втори човек има личен коуч-консултант или терапевт и вярвам, че това ще се случи и в България. Затова бъдете от първите, които ще го направите. Имам 2 висши образования по клиническа медицинска психология, сексология и бизнес-психология. Знам фантастични руски разработки в областта на психологията, които ми помогнаха да стана един от най-успешните психолози на Балканите. Работя на английски, руски и български език с хора от над 20 държави. Затова знам точно какво работи и какво не.

Как да се научиш на коучинг и консултиране от нулата и да изкарваш от 1000лв до 10.000лв, работейки от сърце?

В последно време една от най-популярните професии става лайф-коуч, треньор по личностно развитие, консултант. Все повече хора искат да пробват своите таланти в областта на психологията, но нямат идея от къде да започнат. Как да напишат своето описание? Как да измислят своя сайт? Как да направят екип? Къде да намерят първите клиенти? Как да консултират хора и как да са полезни? Как да определят своята цена? Как да продават себе си и по какви канали? И много други въпроси се появяват при хората, които искат да започнат и не знаят как.

С консултации всеки един от вас може да стане успешен. Минималната цена за консултация сега е 50 лв и ако ти правиш само 10 консултации на месец, ще изкарваш по 500 лв това е една заплата в малък град. При това вършиш красива и хубава работа.

Основен водещ е Наталия Кобилкина, За отделните модули допълнително могат да бъдат поканени други треньори. Това е инвестиция в своята професия. Ако се научиш да правиш вип-консултации и да продаваш себе си можеш с 2 консултации да върнеш тази инвестиция. Нито възраст, нито семеен статус няма да ти попречат да успееш. Доказах с 5 академии зад гърба си че умея да правя хората успешни в тази професия.

Цена: 500лв.

Изчерпан

Споделяне