Онлайн запис

Онлайн курс: Лоши момчета - упътване за експлоатация с Нина Ковальова

Искате ли да се научите как конструктивно и с полза за себе си да взаимодействате с „лошите момчета”? Как да се превърнете от послушната „кукла” в хитър „кукловод”? Как да накарате един мъж-манипулатор да играе по Вашите правила? Тогава заповядайте на мастър клас „Лошите момчета. Упътване за експлоатация”, където Вие ще получите точни и ясни препоръки и роботещи алгоритми на поведение.

Водещ: >
Купи

Мастър-клас "Лошите момчета. Упътване за експлоатация” ще Ви даде уникален шанс да разберете как да управлявате „лошите момчета” и да получавате лична изгода от взаимодействието с тях! Изградете отношенията с „лошите момчета” така, че те да Ви носят радост и полза!

Диагностика на причините, поради които се появяват мъже-манипулатори в живота Ви.
Работа с тъмната страна на характера Ви.
Правила на общуване с лошите момчета, позволяващи да получавате това, което искате.
Принципи на взаимодействие с манипулаторите, помагащи винаги да бъдеш нащрек.
За жени, които
Не желаят да продължат да бъдат страдаща страна.
Се стремят да разберат на какво учат отношенията с един манипулатор.
Искат сами да водят играта с лошото момче, а не да бъдат водени.
Надяват се да разкъсат порочния кръг от повтарящи се истории с тъжен край и разбито сърце.
Кои точно са уроците, които носят в живота Ви мъжете-манипулатори.
Как да се превърнете от страдалница в самодостатъчна жена, способна да се наслаждава на играта и да получава своята изгода от взаимоотношенията с лошите момчета.
Как конструктивно да взаимодействате с различните типове на лошите момчета и лесно ще разпознавате техните начини да манипулират хората.

Споделяне

Рано или късно на всички жени се налага да общуват с мъже-манипулатори. Това може да бъде бивш съпруг, бащата на детето Ви, авторитарен началник и т.н. Незнаейки как правилно да се държим с тях, ние започваме да страдаме, да се дразним или да избягваме общуването, изпускайки своите възможности и понижавайки своето самочувствие. Какво да правим? Как се постига общуването с такива мъже с полза за себе си? Това ще разберете на този тренинг.
Има мъже за любов, а има и мъже за игри. Много често, не научили уроците от вторите, ние не можем да срещнем първите.
Не чакайте лошото момче да се влюби в доброто момиче това се случва само на кино. Заемете активна жизнена позиция диктувайте своите условия, поставяйте Вашите правила на играта и печелете! Този мастър клас ще Ви покаже на какво могат да Ви научат лошите момчета и каква е ценността на уроците от общуването с тях. Той ще Ви научи да изградите взаимоотношения с мъж-манипулатор по Вашите правила!

Цена: 120лв.

За информация: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне

Препоръчваме ви още…