НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Лоши момчета – упътване за експлоатация с Нина Ковальова

Оценка: 5.00 / 5

Мастър-клас “Лошите момчета. Упътване за експлоатация” ще Ви даде уникален шанс да разберете как да управлявате „лошите момчета” и да получавате лична изгода от взаимодействието с тях! Изградете отношенията с „лошите момчета” така, че те да Ви носят радост и полза!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Искате ли да се научите как конструктивно и с полза за себе си да взаимодействате с „лошите момчета”? Как да се превърнете от послушната „кукла” в хитър „кукловод”? Как да накарате един мъж-манипулатор да играе по Вашите правила? Тогава заповядайте на мастър клас „Лошите момчета. Упътване за експлоатация”, където Вие ще получите точни и ясни препоръки и роботещи алгоритми на поведение.


Какво ще има

⇒ Диагностика на причините, поради които се появяват мъже-манипулатори в живота Ви.
⇒ Работа с тъмната страна на характера Ви.
⇒ Правила на общуване с лошите момчета, позволяващи да получавате това, което искате.
⇒ Принципи на взаимодействие с манипулаторите, помагащи винаги да бъдеш нащрек.


За кого е?

За жени, които :
⇒ Не желаят да продължат да бъдат страдаща страна.
⇒ Се стремят да разберат на какво учат отношенията с един манипулатор.
⇒ Искат сами да водят играта с лошото момче, а не да бъдат водени.
⇒ Надяват се да разкъсат порочния кръг от повтарящи се истории с тъжен край и разбито сърце.


Какво ще научите?

⇒ Кои точно са уроците, които носят в живота Ви мъжете-манипулатори.
⇒ Как да се превърнете от страдалница в самодостатъчна жена, способна да се наслаждава на играта и да получава своята изгода от взаимоотношенията с лошите момчета.
⇒ Как конструктивно да взаимодействате с различните типове на лошите момчета и лесно ще разпознавате техните начини да манипулират хората.


Рано или късно на всички жени се налага да общуват с мъже-манипулатори. Това може да бъде бивш съпруг, бащата на детето Ви, авторитарен началник и т.н. Незнаейки как правилно да се държим с тях, ние започваме да страдаме, да се дразним или да избягваме общуването, изпускайки своите възможности и понижавайки своето самочувствие. Какво да правим? Как се постига общуването с такива мъже с полза за себе си? Това ще разберете на този тренинг.
Има мъже за любов, а има и мъже за игри. Много често, не научили уроците от вторите, ние не можем да срещнем първите.
Не чакайте лошото момче да се влюби в доброто момиче това се случва само на кино. Заемете активна жизнена позиция диктувайте своите условия, поставяйте Вашите правила на играта и печелете! Този мастър клас ще Ви покаже на какво могат да Ви научат лошите момчета и каква е ценността на уроците от общуването с тях. Той ще Ви научи да изградите взаимоотношения с мъж-манипулатор по Вашите правила!


Кой е треньорът?

Нина Ковальова

Магистър Психолог. Обучение: Санкт-Петербургски институт по психология и акмелогия, квалификация: психолог, преподавател по психология Тренинг на треньори „Санкт-Петербургската инструкторска школа“ в „Центъра на Хуманитарните Технологии „Душа“ 2010 – 2011 г. Обучаващ тренинг „Основите на психологическата корекция на нарушаване на хранителното поведение по метода „Доктор Борментал“ в Международен медико-психологиско обединение „Доктор Борментал“ 2013 г. Тренинг на треньори „Алените платна“ в „Акаденията на частен живот“ на Лариса Ренар 2014 г. Обучение „Методът „Мандала“ в психологическата практика“ Институт на практическата психология „Иматон“ 2014 г.

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

  • Запис, валиден 3 месеца

 

120лв.

На запис

Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | [email protected]

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Онлайн курс: Лоши момчета – упътване за експлоатация с Нина Ковальова“

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!