Онлайн запис

Онлайн курс: Секс-богиня. Kак да го подлудиш?

Научете как да се изпълвате с енергията до необходимото ниво за постигане на високи цели в кариера, творчество или личен живот. Пуснете всичките си страхове, негативни нагласи – всичко това, което ви пречи да се издигнете и да реализирате мечтите си.

Пречиствайки енергийните си канали, вие си позволявате да живеете в потока, вие привличате в живота си необходимите събития. А веднага след занятието вие ще усетите позитивните промени в своето настроение и физическото състояние.

Водещ: >
Купи

Подсили своето състояние на Любовница!

Този онлайн курс е за жените, които искат да

- Разкрият собствен енергиен сексуален потенциал
- Усетят себе си изпълнени и енергични
- Засилят своята сексуалност и магнетизъм
- Oтърват от апатичност и отпадналост
- Получат мощен заряд на енергия за реализация на набелязаните цели
- Създадат семейство, собствен бизнес, да подобрят благосъстоянието си.
- Ще повишите своето лично енергийно ниво
- Ще усетите себе си силна и активна
- Ще научите да се отпускате
- Ще премахнете телесните блокажи и ще пречистите енергийните блокажи в тялото си
- Ще узнаете как с помощта на тантрическата практика да подобрите взаимно разбиране с любимия и да засилите чувствата помежду си.

Споделяне

Мини на ново ниво!

Много жени искат да променят живота си в по-добра посока. Обаче, за да се излезе на ново ниво в живота, е необходима много енергия. Дори да умеете да получавате удоволствие и да се отпускате, това може да бъде недостатъчно да се създаде мощна енергийна вълна, която е способна да Ви издигне на върха на успеха.


Повечето от нас знаят тези неща и събития, които ни изпълват с енергия. Само че не всеки може да насочи енергията в необходимото русло. На това пречат телесните блокажи и менталните ограничения.

Позволете на енергията да тече свободно в тялото ви! Премахнете препятствията, които ви пречат да направите вашите мечти реални!

Цена: 50лв.

За информация: Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

Споделяне