Пред вашите компютри

Онлайн: Енергия на баланса. Чакрово дишане.

Уморена ли сте да влачите всичко върху себе си, да виждате около себе си слаби мъже, които Ви принуждават да действате по мъжкия начин? Не си позволявате да получавате подкрепа, внимание и подаръци? Искате ли любимият Ви да инвестира във Вас време, пари и емоции? Тогава заповядайте на практиката “Енергия на баланса. Чакрово дишане”!
Активната медитация по Ошо „Женско чакрово дишане“ е удивителен инструмент за настройването на тялото. Тя помага енергийната структура да се подреди, изпълва с женственост и енергия.

Купи билет
Разбирайки кога, в какви енергийни центрове и съответно в какви ситуации ние даваме енергията си, а в какви приемаме, ние с помощта на дишане и движение можем да настроим своите центрове правилно и след известно време задължително ще видим промени и в реалния си живот. Дишането и движението помагат енергийните центрове да се изчистят и да се активизират. А когато женските енергийните центрове се хармонизират, жената започва да привлича в живота си мъже, които са с проявени мъжки качества и да получават от тях и от света грижа и защита.
Тази практика е за жените, които
- Усещат умора, апатия, липса на енергия и жизнени сили.
- Искат да възстановят балансa на женската и мъжката енергия в себе си.
- Мечтаят да подредят личния си живот, да усетят грижа и любов от мъжа си.
- Се стремят да хармонизират и настроят тялото си, така че да дават и приемат енергия по женския начин.

Медитацията е насочена към разкриване на чакрите, след което се постига хармония на тялото и енергията.

Цена: 69лв.

За информация и записване: Магдалена Кирова | +359 895 974 254 | payments@natalia.bg

Споделяне