Онлайн запис

Онлайн курс: Щастлива Жена (Гейши 1) /групов формат/

Приятелки, благодаря, че сте до мен всички тези години! Благодаря, че заедно вървим по този път и заедно успяваме! Горда съм, че успях да направя система за женско щастие, която вече е помогнала на стотици жени по цял свят, затова реших да я направя ВЕДНЪЖ на много достъпна цена, за да може онези, които в момента нямат възможност, да изкарат нашите обучения, да променят живота си и да сбъднат най-смелите си мечти!

Правя семинар „Щастлива жена“ – Гейши 1 на ПРОМОЦИОНАЛНА цена!

Водещ: >
Купи

Групата е голяма и това е възможност да завихрим истински мощна и трансформираща енергия!

- Ще правим констелации, ще покажа всички техники, стратегии и практики, които правим и на Вип-гейши, но няма да провеждам индивидуални констелации.
- От друга страна ще направим поне 4 различни констелации и ще изчистим всички основни блокажи, които ти пречат да бъдеш истински щастлива жена!
- Ще Ви науча как да получавате, как да обичате себе си, как да започнете да чувствате отново, как да скочите в тунела на новата си реалност и ще съм до Вас в тази трансформация.

Споделяне

Вътрешната женственост в теб или как да се почувстваш жена

Какво представлява женската енергия и как тя взаимодейства с мъжката? Защо намалява женската енергия и как можем да се изпълним с нея? Как да откриеш истинската жена в себе си? Балансът между женската и мъжката енергия Как да разбереш каква енергия преобладава в теб и как можеш да я контролираш?.

Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения

Техника за изчистване от страхове и комплекси Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов Ограничаващи убеждения какви убеждения имате, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.

Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост

Четирите основни състояния при жената, четири типа енергии, четири нива на женската власт (емоционална, сексуална, финансова, социална) Как да удовлетвориш основните потребности при мъжа сексуални, физически, емоционални и интелектуални? Начини да привлечеш и да запазиш мъжа до себе си Стратегия как да се ожениш и да получиш покана за брак? Техника Получаване на подаръци.

Как да се научиш да обичаш и да приемаш себе си и другите?

Ще говорим за тибетска техника за привличане на чудеса и любов във твоя живот Ще научим техника как да запазиш любимия човек до теб и той да ти бъде верен Ще научим специални утвърждения за вдигане на женската енергия.

Как да станеш богиня за любимия си човек?

Ще научим техника какво чувствам и как да уважавам и изразявам чувствата си Ще научим техника как да даваме негативна обратна връзка, така че да не обидиш партньора до теб и да получиш от него това, което искаш Ще разбулим тайни как да станеш жена-богиня и да получаваш възхищение от мъжете.

Цена: 129лв.

За информация: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне