НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

panik-ataki

Онлайн курс: Как да се справим с паник атаките?

Оценка: 5.00 / 5

Разбери как да трансформираш паник атаките от тревожност в енергия!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Сърцето се ускорява до 150 удара в минута, гърдите те стягат, гаденето идва до гърлото. Изглежда, че още малко и няма да можете да поемете следващия дъх. И страх … всепоглъщащ страх от смъртта. Бихте искали да избягате някъде, да се скриете от тези ужасни усещания, но това е невъзможно. Имате чувството, че сте заключен в клетка. Звучи ли Ви познато? Да, това е истинска паник атака …


Какво ще научим?

⇒ Какво представлява паническа атака и тревожност?
⇒ Защо понякога се появява неочаквано и не може да се контролира?
⇒ Как да открием причините за паническите атаки, ако изглежда, че ги няма и нищо не помага?
⇒ Как да заобиколим тези причини и да се отървем от паническите атаки?
⇒ Какво да направя, за да си гарантирам, че паническите атаки никога няма да се върнат?

Ще дам инструменти за справяне с паническите атаки, ще работим с тревожности и страхове и ще намерим вътрешния ресурс да превърнем тази енергия на страх в сила и увереност. Ще направим визуализация за нов живот без тревожности, както и констелации за панически атаки.


Отначало може да Ви се случват рядко и вие се надявате, че някак ще отминат от само себе си. Тогава атаките започват да се случват все по-често. Трябва да се откажете от много дейности – пътуване с обществен транспорт, ходене до магазина, посещение на шумна компания или дори обикновена среща може да предизвика паническа атака. Трябва постоянно да изчислявате всичко предварително. Животът бавно спира … Търсите помощ от лекари, но те само свиват рамене – Какво искате? Имате паническа атака. Трябва да бъдете по-спокойни. И Вие оставате сами в тази енергия на страх.

Знам много добре какво е да имаш паническа атака, изживявах ги доста години, докато не излекувах сама себе си и съм убедена на 100% – паническата атака е абсолютно психосоматично проявление и може да бъде излекувано, при това лесно!


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

80лв.

На запис

Уебинар: Как да се справим с паник атаките?

80лв.

КУПИ

В пакет с Уебинар: Как да излезем от зависимостите?

120лв.

КУПИ
+359 884 277 877 | sales@natalia.bg

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!