НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Как да привържа мъжа към мен чрез любовта?

Онлайн курс: Как да привържа мъжа към мен чрез любовта?

Оценка: 5.00 / 5

В тази програма вие ще научите как да стане точно това през любовта!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Често жените мечтаят да привържат мъжа към себе си и той никога да не си тръгне от нея. Но той не е куче – има свободна воля, своите нужди и желания. С помощта този курс ще разберете как да го направите чрез сърцето с истинска любов и чрез осъзнаване на своята, и неговата същност.

Когато мъжът обича искрено една жена, няма нужда да бъде привързван. Той иска да бъде с теб, защото обича, защото иска да те прави щастлива, защото има нужда да вижда усмивката ти всеки ден. Любовта е истинско “лепило” за хармонични и зрели отношения.


Какво ще научите?

Има точни техники, които са добри за всички и са се доказали в живота. След тях вашите отношения ще се променят към добро и за двама ви. Партньорът ще разбере, че :

⇒ С теб му е по-хубаво, отколко да бъде сам или да бъде с някой друг.
⇒ Нещо не му достига, когато те няма. Той ще се усеща наистина завършен и силен, точно когато ти си до него.
⇒ Ще те иска винаги и ще те приема като въздух. Въздухът оценяваме тогава, когато не можем да дишаме.
⇒ Ти си жената за него и той ще го разбере на 100% след този курс.
⇒ Няма да те забравя и постоянно ще бъде свързан с твоята енергия, и твоето поле.
⇒ Ще ти бъде верен и ще иска теб. Да, това е възможно! Когато мъж обича, той може да стане моногамен и отдаден на теб.


Курсът ще бъде енергийна преработка на фините енергии, които водят до дълготраен резултат, защото пренастройва дълбоки подсъзнателни модели. Тогава това ще се превърне в начин на живот.


Кой е треньорът?

Нина Ковальова

Магистър Психолог. Обучение: Санкт-Петербургски институт по психология и акмелогия, квалификация: психолог, преподавател по психология Тренинг на треньори „Санкт-Петербургската инструкторска школа“ в „Центъра на Хуманитарните Технологии „Душа“ 2010 – 2011 г. Обучаващ тренинг „Основите на психологическата корекция на нарушаване на хранителното поведение по метода „Доктор Борментал“ в Международен медико-психологиско обединение „Доктор Борментал“ 2013 г. Тренинг на треньори „Алените платна“ в „Акаденията на частен живот“ на Лариса Ренар 2014 г. Обучение „Методът „Мандала“ в психологическата практика“ Институт на практическата психология „Иматон“ 2014 г.

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Препоръчвам тази програма за свободни жени, за да подготвят правилно полето за бъдещи отношения, и за жени в отношения, за да трансформират отношенията, които имат в момента.

50лв.

На запис

Единичен билет

Онлайн курс: Как да привържа мъжа към мен чрез любовта?

  • Запис, валиден 3 месеца

50лв.

КУПИ

Пакет 2 уебинара

Вземи в пакет 2 курса на цена от 100 лв. – "Как да привържа мъжа към мен чрез любовта?" (50 лв.) – "Формула за дълга любов" –  (50 лв.)

  • Запис, валиден 3 месеца

100лв.

КУПИ
[email protected] | +359 888 816 101

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!