НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

как да промените мъжа си 1

Онлайн курс:Как да промените мъжа и да получите пари, лоялност и грижа от него!

Оценка: 5.00 / 5

“Как мога да променя съпруга си?”  е вторият най-задаван въпрос в моите коучинг сесии.   

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Защо жените си позволяват да правят неща, които не са съвсем коректни от гледна точка на морала и етиката?  А целта е много благородна и проста – само заради нея, в главата на жената преминават куп оправдания за нейното поведение, преди да се реши на поредните активни действия.
С активни действия не сме в състояние да променим нищо в него, само ще влошим всичко и ще приближим момента на раздяла. Мъжът може да бъде променен само чрез промени в нас самите. Няма друг начин. И тези промени вътре не трябва да вървят с фокус да промените всички отрицателни качества в него, а с фокус върху това, че ставайки по-добри, работейки върху себе си, развивайки се, вие, като жена, ще вдъхновите партньора си. Тогава, това вече ще бъде негово решение – мъжествено и недвусмислено.
Също така, не забравяйте, че подобно привлича подобно.


Този курс е за вас ако:

*Искате да влезете в света на успешните мъже и да станете част от него; да предизвикате възхищението на силните мъже; да видите пламъка в очите им и желанието да ви вземат ръката и сърцето.

*Искаш той сам да те желае, да поеме инициатива във връзката.

* Искаш да имаш щедър, грижовен и верен мъж.


Кой е треньорът?

Нина Ковальова

Магистър Психолог. Обучение: Санкт-Петербургски институт по психология и акмелогия, квалификация: психолог, преподавател по психология Тренинг на треньори „Санкт-Петербургската инструкторска школа“ в „Центъра на Хуманитарните Технологии „Душа“ 2010 – 2011 г. Обучаващ тренинг „Основите на психологическата корекция на нарушаване на хранителното поведение по метода „Доктор Борментал“ в Международен медико-психологиско обединение „Доктор Борментал“ 2013 г. Тренинг на треньори „Алените платна“ в „Акаденията на частен живот“ на Лариса Ренар 2014 г. Обучение „Методът „Мандала“ в психологическата практика“ Институт на практическата психология „Иматон“ 2014 г.

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

След уебинара ще можеш да станеш онази жена, до която ще има силен, смел, успешен, отговорен и зрял мъж… Не се колебай, включи се сега.

  • Запис, валиден 3 месеца

 

 

69лв.

На запис

Миглена +447809482528 ( what's app и телеграм) / [email protected]

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Онлайн курс:Как да промените мъжа и да получите пари, лоялност и грижа от него!“

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!