Пред вашите компютри

Онлайн курс: Как да спреш да бъдеш майка на мъжа си?

Всяка жена мечтае за мъж, зад когото може да се чувства като зад каменна стена. Мечтае за връзка, в която мъжът да не дава прашинка да падне на главата й, да я носи на ръце, да й подарява цветя и подаръци!

Но за съжаление много неща се променят веднага щом отношенията преминат на ниво съвместен живот. Само в приказките става така, че след сватбата „живели щастливо до края на дните си“, в реалния живот това „щастливо“ се постига чрез правилната връзка между мъжа и жената.

Водещ: >
Купи билет

Научи се как да постигнеш тази връзка!

- По време на онлайн курса ще разберете кои са най-честите грешки, които жените правят във взаимоотношенията с мъжете
- Как да спрете да бъдете майка или слугиня за мъжа Ви
- Как да се вдъхновява и подкрепя мъжът по ползотворен и за двама Ви начин
- Как да изградите зряло партньорство, в което ще се чувствате щастливи

За кого е?

- Омръзна ли Ви от това да инвестирате във взаимоотношенията си всеки ден, но нищо да не се случва и мъжът Ви да не се развива и да не прави подвизи заради Вас и Вашите отношения?
- Ходите пред него по бельо, а понякога дори и без, научили сте 1000 начина да му доставяте удоволствие, усвоили сте 18 вида еротичен масаж, но в действителност интимността е изчезнала от връзката Ви?
- Научили сте се да готвите италиански, японски, тайландски, виетнамски и др. ястия, а той казва, че не е гладен и не иска да ги опита?

- Вие решавате вместо него къде ще учи, къде ще работи, къде да почивате и какви хобита да практикува, но той не оценява това и продължава да се прибира късно, или може би изобщо не се прибира?
- Вие му създадете среда с успешни хора, но всичко е напразно и той изкарва уикендите с неуспешните си приятели?
- Ти работиш като за двама, грижиш се за ипотеката, не спиш по нощите в мислене от къде да намерите пари за децата, а той спокойно си стои вечерите на дивана и ти обяснява, че няма добре платена работа?
Ако сте отговорили с Да на дори един въпрос, тогава този онлайн курс е за Вас!

Спри да бъдеш негова майка и започни да бъдеш негова Жена!

Цена: 60лв.

За информация и записване: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | payments@natalia.bg

Споделяне