Онлайн запис

Онлайн курс: Развихри своята сексуалност чрез танца

Искате да събирате всички погледи върху себе си?

Искате да Ви питат с какво се занимавате, че сте толкова секси?

Искате да излъчвате сексуалност и жизненост?

Тогава танцувайте!

Водещ: >
Купи

Тайната мисия на танца всъщност е стимулирането по един върховен начин да изпитваме удоволствие и да сме в перфектна форма едновременно. Всички процеси, които протичат по време на танцуване се оказват стимуланти по различен начин за върховна форма и удовлствие.

Знаете ли, че краят на лятото е най - подходящият период  да започнете да танцувате! Защо?

След сезона на дългите почивки, тялото ни започва да работи в по ленив режим и ни наляга лека носталгия по отиващите си топлите летни дни... Танците ще регулират кръвообращението и ще активират ключови хормони за нашата сексуалност. Ще ни подготвят и заредят с енергия за новият есенен сезон.

Танцувайки, в тялото ни се отделя окситоцин - хормонът на удоволствието, пролактин посланикът на удовлетвореност, допамин хормонът - отговарящ за желанието и мотивацията, ендорфин и серотонин известни като хормони на щастието.

Освен това, сега е точното време за перфектна секси форма, която ще подобри освен цялостната ни сексуалност и увереност, също така и много по лесно и бързо се свалят излишните килограми.
Дори и да не се подготвени, урокът по танци ще Ви отпусне и релксира.
Освен че няма да мислите за проблеми и тревоги по време на танцуване ще се заредите с жизнена и сексуална енергия.
Танцът спомага за премахване на стреса, затова ще се почувствате спокойни и удовлетворени след тренировката.
Танцът е не само храна за душата, но и за сърцето. Изследвания показват, че танцът намалява риска от сърдечно съдови заболявания и премахва депресията.
Горенето на калории танцувайки е най приятният и неусетен начин за секси форма. Вместо да броите минутите на бягащата пътечка във фитнеса, танца неусетно извайва фигурата.
Танцът повишава общата двигателна култура и развива красива изправена стойка.
Натоварването на всички мускулни групи едновременно, ще Ви придаде атлетична форма, за разлика от други дейности, натоварващи само определени групи и придаващи излишен обем на бедрата, прасците и други секси части.

Споделяне

Какво ни е нужно?

- Един час само за себе си

- Удобни дрехи, бутилка вода, бижута за жените

- Желание да бъдете неустоими

Ако не сте танцували до момента, сега е точното време да предизвикате себе си и да влезете в ослепителна секси форма и в добро настроение!

Цена: 19лв. 12лв.

За информация: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне