НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Развихри своята сексуалност чрез танца

Оценка: 5.00 / 5

Тайната мисия на танца всъщност е стимулирането по един върховен начин да изпитваме удоволствие и да сме в перфектна форма едновременно.
Всички процеси, които протичат по време на танцуване се оказват стимуланти по различен начин за върховна форма и удовлствие.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Искате да събирате всички погледи върху себе си?

Искате да Ви питат с какво се занимавате, че сте толкова секси?

Искате да излъчвате сексуалност и жизненост?

Тогава танцувайте!


Защо сега?

Знаете ли, че краят на лятото е най – подходящият период  да започнете да танцувате! Защо?

След сезона на дългите почивки, тялото ни започва да работи в по ленив режим и ни наляга лека носталгия по отиващите си топлите летни дни… Танците ще регулират кръвообращението и ще активират ключови хормони за нашата сексуалност. Ще ни подготвят и заредят с енергия за новият есенен сезон.

Танцувайки, в тялото ни се отделя окситоцин – хормонът на удоволствието, пролактин посланикът на удовлетвореност, допамин хормонът – отговарящ за желанието и мотивацията, ендорфин и серотонин известни като хормони на щастието.

Освен това, сега е точното време за перфектна секси форма, която ще подобри освен цялостната ни сексуалност и увереност, също така и много по лесно и бързо се свалят излишните килограми.


Какво още ще получим, когато танцуваме?

Дори и да не се подготвени, урокът по танци ще Ви отпусне и релксира.
Освен че няма да мислите за проблеми и тревоги по време на танцуване ще се заредите с жизнена и сексуална енергия.
Танцът спомага за премахване на стреса, затова ще се почувствате спокойни и удовлетворени след тренировката.
Танцът е не само храна за душата, но и за сърцето. Изследвания показват, че танцът намалява риска от сърдечно съдови заболявания и премахва депресията.
Горенето на калории танцувайки е най приятният и неусетен начин за секси форма. Вместо да броите минутите на бягащата пътечка във фитнеса, танца неусетно извайва фигурата.
Танцът повишава общата двигателна култура и развива красива изправена стойка.
Натоварването на всички мускулни групи едновременно, ще Ви придаде атлетична форма, за разлика от други дейности, натоварващи само определени групи и придаващи излишен обем на бедрата, прасците и други секси части.


Какво ни е нужно?

⇒ Един час само за себе си

⇒ Удобни дрехи, бутилка вода, бижута за жените

⇒ Желание да бъдете неустоими


Кой е треньорът?

Галина Георгиева

Бакалавър по специална педагогика и магистър по логопедия. Танцов терапевт. Завършила Национална Спортна академия гр. София, Шампион на България за 2013 г. по латиноамерикански танци. С над 20 годишен стаж в преподаването, обучаването и презентирането на танците, като начин за трансформация и формиране на умения за езиково и вербално себеизразяване. Десет годишният й опит в телевизията, като водещ на предавания на живо и сутрешен блок й помагат успешно да съчетава презентационните умения, себепознаването и себеизразяването през призмата на психологията и танца, за едно свободно боравене…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Ако не сте танцували до момента, сега е точното време да предизвикате себе си и да влезете в ослепителна секси форма и в добро настроение!

  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.
  • 1 видео – 1 час

99лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Онлайн курс: Развихри своята сексуалност чрез танца“

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!