Пред вашите компютри

Онлайн курс: В тяло на VIP - Моделирай тялото си с лекота за 14 дни

След изчистването на тялото е време за неговото зареждане. Знаеш ли, че тънкото черво отговаря за женското здраве и за емоционалното ни състояние. Много жени гладуват, правят лунни диети, фастинг и всякакви други модни тенденции само и само, за да свалят някой килограм или да премахнат чувството на тежест и умора. Но често пропускат важния фактор със захранване на тялото след това.

Водещ: >
Купи билет
За всички, които искат
- да намерят своя начин на хранене
- да контролират емоциите си
- да са винаги щастливи
- да разбират езика на тялото си
- да повишат енергията си
- да придобият полезни навици
- да имат плоско и красиво коремче
- да имат лекота всеки ден
- да са спокойни и щастливи
- да са доволни от себе си и от това, което притежават

Ще ти дам един пример. Ако получаваш 5 000 лв. заплата на месец, ще си купуваш едни дрехи, ще обядваш в едни ресторанти, ще ходиш на специално място за маникюр и фризьор. Ще живееш един живот. Ако ти увеличат заплатата това ще се промени нали? Ще харчиш повече? Факт. Но ако ти намалят заплатата на 500 лв. пак ще оцелееш. Пак се пазаруваш, ще се храниш, но ще изключиш нещата, които в този миг за теб са лукс. Няма да хапваш в Кемпински за обяд, ще ядеш вкъщи. Няма да носиш Шанел, ще си с нещо от кварталния магазин. Няма да ходиш толкова често на фризьор и маникюр.

Това се случва и с тялото. Ако то има всичко нужно, ще живее и ще се движи по един начин. В него ще са активни всички функции, дори и най-маловажните. Нещо като VIP класа. Ако обаче няма нужните микроелементи, ако няма енергия и важните за него неща, то започва да изключва функции терморегулация, храносмилане, жлъчка, бъбреци, синтез на колаген за кожата, репродукция, хормони на щастие и задоволеност... И ти започваш да съществуваш, вместо да живееш.

В този онлайн курс ще ти покажа как тялото ти да живее всеки ден във VIP зоната.

Цена: 69лв.

За информация и записване: Магдалена Кирова | тел.: 0895 974 254 | payments@natalia.bg

Споделяне