гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
15 Окт 2019 @ 19:00-21:00

Констелации - Ресурсите на моя род

В нашите клетки на ДНК ниво има всички отговори на всички въпроси. Има таланти, умения и навици, които ние толкова упорито търсим в различни източници, като книги, филми и тренинги. Много често обаче връзката точно с този ресурс се губи заради липсата на топлина в отношенията, обиди, караници и конфликти. Ние се отделяме от рода си и по този начин не взимаме ресурси от тях, мислейки, че ще се справим самостоятелно, и рано, или късно се сблъскваме с безсилие!

Водещ: >
Купи билет

Мастър-клас-констелация „Ресурсите на моя Род“ ще ви помогне да се съедините със своите предци и да усетите силата на своя род.

На мастър класа вие ще разберете как обидите, претенциите и конфликтите с родители, лели и чичовци, баби и дядовци влияят върху живота ни как всичко това може да се отрази на нашето ежедневие и най-важното - как това може да се промени!
На мастър класа ние ще направим процес-медитация, където ще се срещнете с пазителите на своя род, където можете да зададете всеки въпрос и да получите отговор на това, което ви вълнува най-много.

Вземи пакет за 2, 3 или 4 дни с Констелации - за Освобождаване от стари връзки, и за Любов, за Пари

Изчистване

За информация и записване: Анастасия Шахматова I anastasia@natalia.bg I +359 887 255 005

Споделяне

Препоръчваме ви още…