гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
18 Феб 2020 @ 19:00-21:00

Практика: Групова регресия за пари

Преживяване на минал живот в група. По време на това пътуване ще разгледаме темата за парите. Ще разберете откъде идват блокажите Ви и ограничаващите вярвания относно парите. Ще Ви водя до състояние, в което ще можете да изследвате миналите си животи и ще се свържете с мъдростта на душата си. Ще получите напътствия как да имате неограничено богатство и просперитет.

Водещ: >
Купи билет
Практикуването на регресия в група дава възможност да се намали напрежението от индивидуалната среща с минал живот, в случаите на първа регресия. Разликата между груповата и индивидуалната сесия е, че по време на груповата участниците не говорят.

Започваме с 30-минутно въведение и обяснение как ще протече процеса, какви са видовете виждания, които може да имате, кои са най-честите страхове и очаквания по време на срещата с миналото. Следва водена медитация, която продължава около 50 минути. Всеки участник вижда и усеща нещата сам за себе си. Това, което всеки от Вас може да види, усети или преживее е различно и индивидуално. Цялата информация за нашето минало се съдържа в нашето подсъзнание, затова е необходимо да успокоим съзнанието си и да се фокусираме върху нашите усещания, мисли, чувства, знания. След като приключи регресията ще има време за въпроси и споделяне по желание.
За тези, които
искат да живеят в изобилие
искат да изчистят блокажите си
искат да преодолеят страховете си за пари
имат интерес към минали животи
Чрез водена медитация ще се свържете с Ваши минали животи, в които има ценна и важна информация за отношението Ви към парите.
Ще се свържете с Вашата истинска същност
Ще се свържете с чувството на изобилие и благоденствие
Ще повишите връзката с вътрешния си Аз
Ще повишите връзката с интуицията
Ще сте по-леки, по-спокойни и по-уверени
Ще се вдъхновите да следвате Вашия вътрешен глас

Регресията ще се проведе при сформирана група от минимум 5 човека.

Изчистване

За информация и записване: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне