гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
17 Сеп 2019 @ 19:00-21:00

Практика: Прекъсване на стари енергийни връзки

Арт практика с дълбока медитация за свързване с душата и сърцето. Това е една магична практика, която отключва творческия потенциал във всяка от нас, отваря сърцето за безусловно даване и ни учи на приемане с любов и разбиране.

 

Водещ: >
Купи билет

Това е вълшебен ритуал за всички, които искат да празнуват живота, да изчистят полето и тялото си от стари и ненужни енергийни връзки и да отворят място в сърцето си за новото и хубавото, което предстои!

Кратка йога практика, подходяща за начинаещи, за раздвижване и повдигане на вибрацията и енергията в тялото.
Дихателни упражнения за успокояване на ума и балансиране на емоциите.
Медитация за прекъсване на стари енергийни връзки и отваряне на пространство за новото и светлото в живота ни. С помощта на кристали, естествени аромати, водена медитация и лек масаж ще въздействаме върху задържани в тялото емоционални блокажи, за да го освободим, пречистим и обновим енергетиката му.
Арт практика букет от цветни пожелания практика на споделянето, на осъзнаването и свързването с енергията на женския кръг.
Прекъсване на стари енергийни връзки
Обновяване на енергията и повдигане на вибрацията
Балансиране на емоциите
Изчистване на тялото от блокажи (силата на изчистването е в пряка зависимост от психическото и физическото състояние и е различно при различните хора).
Настройка за приемане на новото и преминаване към по-висока вибрация

Моля бъдете с леки удобни дрехи, в практиката са включени всички материали. Важи при сформиране на миниум група от 5 човека.

Изчистване

За информация и записване: Магдалена Братанова I sales@natalia.bg I +359893 220 801

Споделяне