гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
16 Окт 2019 @ 19:00-21:00

Практика: ГРУПОВА РЕГРЕСИЯ „Среща с духовните водачи”

Готови ли сте да се срещнете с Вашите духовни водачи?

Готови ли сте да получите напътствия от тях?

Водещ: >
Купи билет

Готови ли сте да се срещнете с Вашите духовни водачи?

По време на това пътуване ще се срещнем с духовните ни водачи. Това са същества, които се грижат за нас и ни помагат да вървим по пътя си. Дават ни съвети и напътствия, стига да можем да ги чуваме. Помагат ни и ни водят през целия ни живот, като ни показват пътя в различните предизвикателства.

По време на срещата ще потърсим отговори на екзестенциални въпроси и такива от ежедневието. Всеки участник ще има възможност да зададе важните за него въпроси към своя духовен водач. Какво по-добро от това да разчиташ на духовна енергия или същество, чиято цел е да те води в живота?
Ще започнем с обяснение как ще протече процеса и каква е ролята на духовните ни водачи. Следва водена медитация, която продължава около 50 минути. Ще отидем на мястото, където сме планирали настоящия си живот. Там, където сме избрали в какво семейство да се родим, през какви предизвикателства да минем, какви задачи да изпълним, хората, които срещаме и каква е причината да сме тук. Всеки участник ще се срещне с неговия духовен водач и ще получи нужната за него информация. Практиката показва, че по време на тези срещи получаваме точно това, от което имаме нужда в този момент. След като приключи регресията ще има време за въпроси и споделяне по желание.
Изчистване

За информация: За информация: София Иванова clients@natalia.bg тел.: +359 894 361 191