Columbia Hotel 95-99 Lancaster Gate, Bayswater, London W2 3NS
13 Мар 2020 @ 10:00-18:00
14 Мар 2020 @ 10:00-18:00
15 Мар 2020 @ 10:00-18:00
16 Мар 2020 @ 10:00-18:00

Лондон! Лична консултация с Емилия Белчева

Всеки ден при мен идват хора опитали всяка диета, която им е попаднала. Хора, на които им е омръзнало и вече са отчаяни от къде да започнат промяната, защото дори да дадат всичко от себе си, резултатът е минимален. Те се демотивират и започват постарому.

Тук разковничето е, че всеки е различен! Толкова различен и уникален, че на него му трябва уникална програма, изградена само за него! А кой по-добре би я направил от самия него? Именно това е целта на трите ни дни в Лондон. Да дадем знанията, нужни на всеки сам да изгради най-добрия начин за себе си.

Водещ: >
Купи билет
Друго, с което можем да ти бъдем полезни е определяне на метаболитна възраст, вътрешни, външни мазнини, хидратация и дехидратация, костна маса, нужни калории на ден, препоръки и анализ. Стъпки как да свалим излишните килограми и да подобрим здравето си. Това е 20 минутен анализ, в който виждаме от къде да започнем промяната, така че тя да се случи лесно. Виждаме дали и къде качваме килограми, на каква възраст е нашето тяло по неговите органи и структура. Дали трябва да пием повече вода или не, дали да добавим сол, дали захарта и виното ни влияят. Това са базови насоки, които са индивидуални за всеки. Неговото разчитане е само на 13 и 16.03.

Консултация с биорезонанс

Но преди това има един важен щрих. Ако вътре в теб има паразити, вируси, гъбички, батерии и други патогени, е много трудно да постигнеш своята цел. Всеки патоген има отпадни продукти, както ние самите пот, урина, фекалии. Отделно те имат и невротоксини, които влияят на това, какво искаме ние самите. Ако имаш гъбички например, ще умираш за сладко. Защото те се хранят със захари. Така ти ще опитваш да спреш сладкото, за да отслабнеш, но техният невротоксин няма да ти го позволи. Ти ще се бориш сама със себе си, защото този токсин казва на мозъка ти, че ти имаш нужда от това. А тялото иска да оцелее и започва да те принуждава да го ядеш. Така се въртиш в един омагьосан кръг и на финала се предаваш, обвинявайки се, че нямаш воля. А истината е, че нямаш избор.

Ако имаш целулит, то имаш стрептококи и стафилококи. Те карат тялото да складира мастни образования. Така много хора казват Сякаш от въздуха ми се лепи!

Има много лесен начин това да се провери - биорезонанс. Той работи на база честоти. Всеки патоген, всяко растение и животно има своя честота, свой език. Биорезонансът определя кои честоти се излъчват от тялото ни. И така, ние виждаме кои патогени имаме вътре в нас.

Виждат се всички чакри и как възприемаме света около нас. Дали имаме блокажи и къде трябва да наблегнем. Виждат се кои прешлени са натоварени и кои са в дефицит. От своя страна, всеки прешлен има нервни окончания към конкретни органи. При блокажи в гръбначния стълб, в тези органи започваме да имаме здравословни проблеми, които вбъдеще ще ескалират. Проблемите със щитовдката, диоптъра, яйчници, храносмилателна система... всичко започва от една прекъсната телефонна линия между гръбначния стълб и този орган.

В тези четири дни ще можем да ти помогнем с анализ на цяло тяло. Като имай предвид, че ако си взела билет за някой от семинарите, часът ти за този анализ трябва да е извън времето на семинара.

Както казах, човешкото тяло е една огромна вселена. В нея има полезни и вредни обитатели. Едни ни помагат, други ни вредят. Помниш ли как кристала се пръска при определен шум. По същия начин биорезонанса намира кои честоти излъчва твоето тяло, така разбира кои бактерии, вируси и паразити живеят в него. След това той изпраща обратните честоти и ги принуждава да се разпаднат, без да влияе на тялото ти, тъй като твоите клетки не чуват тези честоти. Така тялото се изчиства от вредните за него неща по възможно най-безопасния начин.

По време на анализа се вижда кои храни се усвояват от тялото и кои не. От кои пълнеем, и от кои сваляме излишните килограми. Кое ни помага и кое не. С кое ще имаме бърз резултат при минимални усилия.

Не забравяй да си запишеш час! Местата са ограничени!

Изчистване

За информация и записване: Радост Кондева-Костова | +447546739887 | radost@natalia.bg

Споделяне