НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

психология на изобилието

E-четец: Психология на изобилието

Оценка: 5.00 / 5

От много години имам едно хоби – наблюдавам и изучавам психологията на богатите хора. Опитвам се да разбера къде е тяхната тайна и какво точно ги прави богати, успешни, щастливи. Питам се защо хора, които не са по-умни от другите – се радват на изобилие в живота си, а уж по-умните често живеят в мизерия.  

В книгата ще намерите знанието, техниките и опита, които ми позволиха след пълен фалит и бедност за няколко години да изградя една от най-успешните компании за личностно развитие в България. 

⇓ Обърнете внимание !!! Това са формати само за е-четци (КИНДЪЛ) ⇓

Моля, изберете опция:
психология на изобилието

.mobi книга

психология на изобилието

.epub книга

25лв.

КУПИ

25лв.

КУПИ
25лв.

КУПИ


Какво ще научите?

✽ Настройка на фокуса да си беден или богат .
✽ Силата на нищото
✽ Няма обективна реалност. Всичко зависи от нас.
✽ Запомнете  ние винаги виждаме в другите това, което имаме в себе си, нищо повече!
✽ Заедно ще разтопим реалността и ще я излеем в калъпа на най-смелите ви мечти. Условието е само едно  да мечтаете смело, да мечтаете нахално.
✽ Това не е книга за тези, които нямат мечти.


Как да направите избор

Когато става въпрос за важен избор, знаем, че е правилен тогава, когато разумът и душата са в хармония, когато и интелектът, и емоциите казват ДА. Тук няма вариант, в който разумът да нашепва, че нещо е неразумно, докато душата крещи Искам го!. При това хармонията настъпва естествено и всички въпроси отпадат.
Няма как да направите избор в хармония между душата и разума и няма как да разберете дали всичко се получава с лекота, ако не знаете какво целите.
Важи и за малките, и за големите неща.

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!