НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

69 съвета за щастливи отношения

Книга “69 съвета за щастливи отношения”

Оценка: 5.00 / 5

Красивият, романтичен и страстен секс е следствие на добрите и любящи отношения. Тази книга ще ви даде възможност да осъзнаете защо връзките се разпадат и ще ви помогне да привлечете в живота си истинската любов.

Моля, изберете опция:

Книга на хартиен носител

Електронна книга

15лв.

КУПИ

19лв.

КУПИ
15лв.19лв.

КУПИ


За книгата

Първата книга на Наталия Кобилкина – 69 съвета за секс, се превърна в истински феномен и повече от половин година след излизането си продължава да оглавява класациите. Изданието, което държите в ръцете си, е логично нейно продължение, което ви дава практични отговори на най-важните въпроси за връзките.

Шестте теми в 69 съвета за щастливи отношения ще ви преведат през всички етапи от запознанството и умението да привличаме, през възможните проблеми, изневярата и понякога неизбежния край, и ще ви разкрият тайните на хармоничните отношения.


Истинското щастие е споделено – казва Наталия и ви дава конкретни техники и инструменти, с които да изградите връзката на своите мечти.

69 съвета за щастливи отношения ще ви пренесе от чисто сексуалните към истински дълбоките и хармонични връзки. Кратките, практични и мъдри напътствия на Наталия ще ви помогнат да откриете истинската любов или да я запазите, ако вече сте имали щастието да я срещнете. Ще ви научи как да обичате себе си и да се доверявате на вселената. Защото в реалността може и да няма вълшебна рибка, която да сбъдва мечтите ни, но винаги има път, който води към тях. 69 съвета за щастливи отношения е вашият пътеводител.

След успеха на 69 съвета за секс хората започнаха да ме спират на улицата и да ми задават един и същ въпрос Хубаво е, че има съвети за секс, но ако нямаме партньор или имаме проблем във връзката си, какво да правим?.

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!