НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

 ☏ тел.: +447809482528 ( what’s app) | Миглена Питърсън | adv@kobylkina.com

Авторски онлайн маратон на Нина Ковальова

Бърза помощ при нещастна любов

Обучение в 5 части на запис

Основна тема на маратона:

ЩАСТЛИВИ отношения между мъжа и жената

Защо е важно да посетите маратона?

Всяка жена е достойна за Любов като на кино – когато мъжът я цени, уважава, носи на ръце и извършва подвизи заради любимата си. На нашия маратон ще разбереш, как да престанеш да страдаш от нещастна любов. Ще намериш причината, поради която допускаш грешки, които водят до конфликти и разрушават твоите отношения.
Благодарение на маратона ще можеш да изградиш мечтаните отношения.

НА ТОЗИ МАРАТОН ВИЕ:

Отговори на следните въпроси:

Ако отговорът на тези въпроси е – „Да“, този маратон е за вас!

Само действията променят реалността

За да се изцели страданието, трябва да се изживее изцяло. Аз съм готова

Ден първи:

Ще формираме образа на вашите щастливи отношения.

Ще разберете кой е типът мъже, които са съвместими с вас и какви отношения с тях ще ви носят радост, и удоволствие.

Ден втори:

Ще работим с проблемите в отношенията с мъжете. Ще правим практика, с помощта на която ще се освободите от болката и обидите, които са останали към тях. Ще направим практика, която ще ви помогне да видите кой родителски сценарий влияе на вашите отношения с мъжете. Това ще помогне да се премахне неговото влиянието в отношенията и да започнете да се държите по различен начин с партньора.

Ден трети:

Ще правим практика с помощта, на която ще видиш защо привличаш в живота си некачествени мъже, които ти причиняват болка.

С помощта на тази практика, ти ще можеш да промениш вътрешните си настройки и да започнеш да привличаш достойни мъже в живота си.

Ден четвърти:

Ще правим практика, която ще ти помогне да върнеш своята ценност в отношенията с мъжа.

Ще ти помогне да престанеш да гледаш на него от долу нагоре и да се чувстваш недостатъчна или непълноценна, когато си с него.

Ще видиш, че си достойна за любовта му, уважението и възхищението му.

Ще се почувстваш жена, заради която е готов на подвизи.

Ден пети:

Този ден е посветен на възстановяването ти като жена-мечта.

В отношенията с мъж, жената често губи себе си, „разтваряйки“ се в неговите желания и нужди, поставяйки се на последно място.

 

Ние ще извършим практики и упражнения, които ще ти помогнат да поставиш себе си на първо място, да се съединиш със своите желания и нужди, и да се почувстваш значима.

Нина Ковальова - Психолог, Психотерапевт, Експерт в областта на мъжката психология и любовната зависимост.

Образование

1. Санкт-Петербургски Институт по Психология и Акмеология
2. Московски институт Гешталт терапия и консултиране 

Нина Ковальова

Програмата на маратона се състои от практики, медитации, упражнения и задачи. Нина ще ви помогне с изпълняването на задачите и ще отговори на вашите въпроси. След изпълняването на зададената програма, пишете отчет за осъзнаванията си.

Базов пакет

169 лв
  • 5 видеа
  • Програмата на маратона се състои от практики, медитации, упражнения и задачи.
  • След изпълняването на зададената програма, пишете отчет за осъзнаванията си.
  • Запис, валиден 3 месеца.

За Информация:

 ☏ тел.: +447809482528 ( what’s app) | Миглена Питърсън | adv@kobylkina.com

Отзиви за маратона на Нина Ковальова

Дарина
Прочетете повече
„На маратона дойдох измъчена от несподелена любов, към мъж който се раздели с мен преди една година. През тази година, аз се надявах, че ще мога да го върна. След маратона аз почувствах, че съм се освободила от него и съм готова за нови отношения. Месец след маратона, аз срещнах мъж с който съм щастлива! Нина, много ти благодаря за този маратон и за твоята подкрепа!”
Антоанета
Прочетете повече
„Нина, много ти благодаря за маратона, за топлата ти енергия, за разбирането, за дълбоките знания... много неща разбрах за себе си. Маратона ми помогна да се почувствам ценна за своя съпруг. Преди маратона ми се струваше, че моят съпруг във повечето неща е по-добър от мен, че трябва много да се постарая за да правя всичко за него, за да мога да го задържа до себе си, страхувах се че той ще ме остави и ще отиде при друга, която е по=добре от мен.”
Стефани
Прочетете повече
„Аз съм във възторг от маратона! Нина, това е бомба, в моето съзнание се случи преврат, видях кое правя грешно и защо при мен не се получава да изградя отношения, видя защо всичките ми отношения свършват преди да са започнали, сега съм готова за нормални отношения и сега знам какво да правя! Благодаря безкрайно!”
Ивайла
Прочетете повече
„Маратонът много ми хареса! Нина е много проницателен психолог, на който със лекота можеш да се довериш. Аз бях сама от много години, беше ме страх да започна отношения или дори да се запознавам с мъже, но след като преминах маратона, осъзнах защо ме е било страх и знам какво да правя с този страх и съм готова да се запозная с мъж.”
Елена
Прочетете повече
„Маратона ме промени, сега знам, че са ме привличали отношения с мъж, който меко казано се е държал зле с мен, аз пробвах многократно да се разделим, даже започнах да мисля че съм болна и всички го потвърждаваха, след като търпя всичко това, но Нина ми показа, какво се случва с мен и какво да правя- вече имам разбирането и решението как да бъда свободна! Ще продължа да работя върху себе си!”
Предишна
Следваща