гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
05 Дек 2019 @ 19:00-21:00

Безплатно! Какво е констелация и как влияе върху живота ни?

Констелациите са най-бързият начин да изчистиш нещата и да освободиш напрежението в полето си. Независимо дали се прави констелация на теб лично или си част от групова констелация, ти преработваш своите проблеми.

Водещ: >
Вземи
Водещата е един от най-добрите терапевти по родови констелации в Русия. Благодарение на нейните практики много жени са успели да забременеят и да станат майки. Анна помага също така на клиентките си да се махне забраната за брак и отношения и да се свържат със силата на техния род.
Анна е психолог, семеен системен терапевт със седемгодишен опит. През тези години Анна е провела 324 тренинга, а това са 3744 часа групова терапия, 2880 часа индивидуална терапия, около 450 мастър класа и други занятия.
Анна е автор на тренингите Свързване със силата на рода и Жена от висш пилотаж, а също така и автор на статии за известни списания в Русия като Woman.ru и Cosmopolitаn.
Хиляди жени и мъже са й се доверили по пътя на своето личностно израстване както в Русия, така и в България.

В рамките на безплатната лекция освен теорията ще станете част и от практическа констелация, за да видите как работи тя в действие.

Цена: 0лв.

За информация и записване: Анастасия Шахматова | тел.: 0887 255 005 | anastasia@natalia.bg

Споделяне