гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
17 Яну 2020 @ 11:00-15:00

София: Индивидуална Консултация с Наталия Кобилкина

Имах клиентка, която ми каза: „Ходя 10 години на психотерапия и плащам по 20 лв, а при теб цената е 250 лв. Защо има такава огромна разлика?„ Аз се усмихнах и й отговорих: „Опитай„. Тя опита и само след една консултация смени работата си и се запозна с нов мъж. След втората се премести в Швейцария, а на третата сподели, че вече е омъжена. Всичко това се случи в рамките на година и половина. Последния път, когато дойде, ми се усмихна и каза: „Заслужаваш много повече от тази цена.„

Водещ: >
Купи билет

Индивидуални консултации ще се провеждат от 11:00 до 14:00ч.

- Да посветя този един час само на вас и да бъда във ваша служба.
- Да съм искрена с вас и да ви кажа неща, които едва ли някой друг и дори вие самите ще признаете но точно това ще ви излекува от болката.
- Ще има болка и много сълзи често клиентите ми казват Аз никога не плача, какво ми стана! Това се случва, защото знам как точно да ви натисна, така че болката, която стои с години във вас, да излезе и - да си тръгнете свободен.
- След консултацията ще се чувствате объркан на моменти, понякога окуражен, но със сигурност много различен. Ще виждате нов път пред себе си.
- Конфиденциалност никога никакви имена не излизат от кабинета ми и няма да излязат. Цялата информация остава запазена само за вас.
Наблюдавам Вашето поле и определям откъде точно идва проблемът Ви. Това е най-трудното, защото в противен случай можеш да ходиш с години на консултации при терапевт, който не разбира проблема, и да хвърлиш времето и парите си на вятъра.
- Точност всеки мой час е разписан месеци напред и ако вие закъснявате, това означава, че ще работим по-малко за същите пари. Така че моля да сте навреме.
- Да сте готови за работа и трансформация ще давам много домашни и действия, затова е важно да имате смелостта да ги изпълните.
- Запазвам правото си ако не правите домашните, да откажа да работя с вас. За мен е важно вие да получите целта, която сте си поставили, да имате развитие и да се променяте. Няма да ви позволява да говорите глупости и да си мислите, че щом ходите на терапия, вече сте по-добре.

С какви проблеми работим?

Защо нямам мъж и как да го привлека?
- Как да открия своята мисия?
- Как да върна мъжа след изневяра?
- Как да повиша своето самочувствие, статус, изобилие, сексуалност?
- Всички проблеми, свързани със секса и отношенията
- Всички видове кризи
- Как да преодолеем раздялата или загубата на близък човек?
- Живот след раждане, живот след аборт
- И много други неща, за които имате нужда от съвет, помощ, допълнителни обяснения
- Ще помогна да намерите отговора на въпроса защо и какво да правя с това? Как да продължа?
- Не работя с тежки физически заболявания и не мога да помогна на хора с психически болести и тежки зависимости като алкохолизъм, хазарт.

Цена на консултация за 1 час - 250лв.. Запазете своя час предварително!

Цена: 250лв.

За информация и записване: София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg

Споделяне