гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
01 Апр 2020 @ 10:00-19:00
02 Апр 2020 @ 10:00-19:00
03 Апр 2020 @ 10:00-19:00

Индивидуални консултации с Игор Незовибатко

Темите, с които Игор работи са развитие на личността, как да управляваш себе си, изграждане на хармонични лични и делови отношения, подобряване на отношенията с околните, повишаване на жизнения и енергиен тонус, възможност да получаваш и да подаряваш повече удоволствие в живота.
Той е признат гуру в областта на сексологията и тренингите, свързани с удоволствието да живееш и да имаш щастливи отношения.
Водещ: >
Вземи
Игор Незовибатко е треньор по ораторско майсторство, сексология и отношения, актьор, режисьор.
Първата му работа е в театъра. Завършил е актьорски и режисьорски факултет ГИТИСа (Москва). Работил е като актьор в различни театри. През 1998 г. създава собствен театър Мистерия N. Обучавал е модели, организирал е различни ревюта. Автор и режисьор е на различни известни телевизионни предавания.
Днес Игор е един от най-популярните треньори в Русия. Той провежда своите тренинги в различни градове в Русия, както и в държави като Испания, Индия, България, Франция и др.
Провежда тренинги самостоятелно, както и съвместно с компании като Синтон, Международна Академия по Лидерство, Ораторика, Източник и др.
Игор регулярно осъществява тренинги за компании, които се занимават с мрежов маркетинг като Орифлейм, Денас, Ню Вейс, Арт-лайф, Амуей, Ламбре и т.н., както и за водещи руски компании като МТС, Билайн, Мегафон, Лореал, Дирол Кедбери, Ферреро, Алфа-капитал, Стример, Росттелеком, J2 и др.
Той е признат като Най-добрия треньор по личностно развитие в Номинация Професионалист от Международната Асоциация на професионалисти за развитие на личността.
Неговият начин на работа е да свързва методи на игри и практическа психология с личен и театрален опит, прилага ефективни методи за физическо, психологическо и емоционално израстване. Игор Незовибатко е издал много книги и аудио програми.

Моля, запазете своя час ПРЕДВАРИТЕЛНО като се свържете с Диана Дончева на тел. 0888 816 101.

Цена - 250лв. | Промоция за преминали през двудневните обучения на Игор - 200 лв.

Цена:

За информация и записване: Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

Споделяне