гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
13 Дек 2019 @ 10:00-18:00
20 Дек 2019 @ 10:00-18:00

Интензивна Академия за треньори и мисия

Нашата цел е все повече хора да започнат да трансформират живота си по тази система, за да бъдат щастливи, сексуални, успешни и хармонични личности. Тъй като с времето желаещите да минат обучения в нашия център стават все повече, затова търсим нови треньори, които да бъдат част от нашия екип в София и останалите градове. За тази цел ние набираме група от само 30 души, които ще обучаваме. На най-добрите ще бъде предложена работа в нашия център в София и региони.

 

Водещ: >
Вземи

Ние с удоволствие ще ви научим да усвоите професията - треньор. Имайте предвид, че за да бъдете успешни в тази сфера са необходими първо личностни качества (доброта, интелект, интуиция, чувство за хумор, харизма), талант да обичаш себе си и хората.

Не допускаме кандидат-треньори, които не са били на тези тренинги и лекции, защото там ние отработваме на личностно ниво различни проблеми и блокажи. Вие трябва да разбирате и да прилагате техниките на нашата школа в реалния си живот.

Не допускаме в екипа си хора, които пушат и пият алкохол повече от 1 път на седмица!

Да бъдеш треньор по личностно развитие е огромна отговорност и вие трябва да бъдете пример за другите, за да поискат да ви следват. Затова вие самите трябва да бъдете хармонични, красиви личности - и физически, и психически.
Вие самите трябва да обичате своите родители, своята половинка и самите себе си, защото ако имате вътрешни проблеми, всичко това ще ви попречи да бъдете неутрални и няма как да помагате на другите.

Преди да кандидатсвате за това обучение, помислете доколко вие наистина сте готови да СЛУЖИТЕ на другите, да бъдете любящи и приемащи не само на тренинга, но и в реалния си живот.

Доколко вие можете да бъдете пример за бъдещите си курсисти!
За да получите диплома от нашия център е задължително да преминете през всички модули и уебинари, асистиране и провеждане на пробни безплатни семинари. В някои случаи ще бъде задължителна и лична терапия. Необходимо е да изпълнявате поставените домашни и да пишете отчети всяка седмица. Обучението е интензивно - това наистина е ангажимент! Този курс преди всичко е работа над личността на самия треньор и след това на професионалните навици и умения.

За да кандидатствате за Академия за Треньори, задължително трябва да попълните анкетата за участие. След като я прегледаме, ще получите имейл с одобрение и банкова сметка, по която да преведете капаро в размер на 500 лв.

Можете да кандидаствате за “Академия за треньори” като попълните анкетата ТУК.

Можете да видите програмата на академията тук.

 

Вип пакет включва

- 8 дни обучение на живо
- 2 месеца онлайн обучение
- 5 уебинара на стойност 300лв
- 3 консултации с Наталия (в рамките на академията с предварително запазен час)
- Възможност за един безплатен уебинар
- Възможност за един платен уебинар (с печалба 50 на 50%)
Така ще получите първите си клиенти
- СЕРТИФИКАТ
- Цена - 3000 лв.

Базов пакет включва

- 8 дни обучение на живо
- 2 месеца онлайн обучение
- 5 уебинара на стойност 300лв
- СЕРТИФИКАТ
- Промо Цена - 2000 лв. (намалена от 2500лв.)

За да кандидатствате за Академия за Треньори, задължително трябва да попълните анкетата за участие. След това ще получите имейл с одобрение и банкова сметка, по която да преведете капаро от 500 лв.

Цена:

За информация и записване: София Иванова | clients@natalia.bg | +359 894 361 191

Споделяне