НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

 тел.: +447809482528 ( what’s app) | Миглена Питърсън | adv@kobylkina.com

14 – 18 Октомври 2022

Краткият път към върха

Семинар в ИТАЛИЯ

ТРЪГВАМЕ СЛЕД:

Дни
Часове
Минути

Каним ви на уникално пътешествие до Северна Италия на езерото Комо!

Наталия Кобилкина

Очакваме ви, ако:

Творчеството е създаване и създаване на нещо ново, нещо, което все още не е съществувало. Случва се критиката, собствените ни съмнения, перфекционизмът и други причини да затворят вдъхновението и радостта от творчеството за нас, вярата в себе си и желанието да продължим започнатото изчезват. Понякога не искате да се връщате към това, което обичате...

Затова отиваме в слънчева Италия! Там божествена красота, слънце, красиво езеро, ярки цветове на южната природа. А самата Италия е страна на известни талантливи художници, архитекти, място, където е лесно да твориш и да се вдъхновяваш!
С вас ще бъде професионален екип от презентатори и група, желаещи да творят и творят заедно, за да намерят отговори на въпроси. Ще мечтаем смело и ще дадем воля на творчеството си!
Italy-Como

За да влезеш и да бъдеш в един устойчив процес на Творчество, са необходими определени условия - лекота, свобода, вдъхновяващо пространство, вяра в себе си и резултат, подкрепящ средата.

Програма на пътуването

За какво ще говорим:

КОНТАКТ СЪС СЕБЕ СИ и НАМЕРЕНИЕ

Денят, в който ще се вслушаме в себе си, в желанията и нуждите си – как да бъдем в ресурсно състояние за творчеството си.

СТРАСТ И ЕНЕРГИЯ

Италия е красота, вкусна храна, любов и страст във всичко. Този ден е и за вдъхновение, изпълващ с красотата на Италия и събуждащ творческа енергия.

АЗ И МОЯТА УНИКАЛНОСТ

Това е денят, в който да намеря отговора на въпроса: Какъв творец съм? Какво правя различно от другите? Какви са моите характеристики и силни страни?

ДОВЕРИЕ

Създаването и правенето на нещо собствено означава да се доверите на себе си и на света. Тази час от деня е за намиране на подкрепа, за невъзпрепятстване, а за действие в потока със света.

Какво ще научим

Престоят и пътуването не са включени в цената на семинара.

Събитието ще се състои при минимум група от 20 човека.

Цена за участниците в групата:

За записване:  Миглена Питърсън | тел.: +447809482528 ( what’s app) | adv@kobylkina.com

За регистрацията за семинара, цената на пътуването, презентаторите и екскурзиите вижте дискусиите на групата в What’s App: https://chat.whatsapp.com/DcJ8wirz5juGhz9pFI3Ffo Чувствайте се свободни да се свържете с нас за всякакви въпроси!
Italy

Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече ТУК!

Очаквам ви за да вървим заедно по пътя към върха!