Круиз в Гърция
16 Авг 2020 @ 10:00-21:00

Круиз! Как да се превърнеш в Богиня

От 16 до 21 август

Много жени цял живот играят ролята на недоволни от живота си. Те са вечни жертви, чувстват се неоценени, нежелани, необгрижвани и нещастни.

Тези жени постоянно се оплакват от мъжете си: «Той е мързелив, той нищо не иска, аз съм мъжът вкъщи, той е агресивен, той пие или ме наранява. Аз не съм важна за него и т.н.»
• Тези жени постоянно имат проблеми с парите, килограмите, свекървите, шефките, клиентите, родителите и децата. В някои случаи с едно от изброените неща, а в други случаи – с всички;
• Тези жени молят Бог за помощ, но сякаш Бог не чува техните молитви и целият им живот си остава едно страдание. Причината – те не искат да поемат отговорност за живота си и я прехвърлят на Бог, мъжете, родителите си или психолозите.

ВСИЧКО ТОВА НЕ РАБОТИ!

Време е да поемете отговорността в своите ръце, затова ви каня да го направим заедно – аз ще ви дам техниките и стратегиите, а вашата задача е само да ги използвате и да направите желаното реалност!

Водещ: >
Купи билет

Събуди божественото в себе си! Изгради живот на богиня!

за жени, които не са доволни от живота си и искат да го променят
за жени, които искат да се почувстват богини и да бъдат оценени и желани
за жени, които искат да изживяват своите мечти, а не само да ги мечтаят
за жени, които имат нужда да се заредят, да повишат своето самочувствие и да повярват в себе си с цялото си сърце
ще осъзнаете своите механизми и защитни реакции, които ви карат да действате като жертва
ще сменим модела на поведение ви
ще интегрираме нови вярвания
ще изградим работеща стратегия за нов живот
ЩЕ ИМАТЕ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ ПРИТЕЖАВАТЕ КРИЛА
ЩЕ ОТСТОЯВАТЕ МНЕНИЕТО СИ И ПРИНЦИПИТЕ СИ
ЩЕ БЪДЕТЕ СМЕЛИ И ЩЕ ПОСТИГАТЕ ЖЕЛАНОТО С ЛЕКОТА
ЩЕ ПРИВЛИЧАТЕ МЪЖЕ, КОИТО СЕ ОТНАСЯТ С ЛЮБОВ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ВАС
ЩЕ ЖИВЕЕТЕ С ОТВОРЕНО СЪРЦЕ
Време е да поемете отговорността в своите ръце, затова ви каня да го направим заедно аз ще ви дам техниките и стратегиите, а вашата задача е само да ги използвате и да направите желаното реалност!

Допълнителна информация за екскурзията можете да видите тук.

Вътрешна каюта без тераса (при двойно настаняване) - ранно записване - 1550лв. Каюта с ХА прозорец (при двойно настаняване) - ранно записване - 1715лв. Цените важат при платено капаро - 400 лв. към нас и минимум 450 лв. към тур агенцията. Само с капаро цената се потвърждава, тъй като се очаква поетапно оскъпяване на пакета.

Цена: 400лв.

За информация и записване: Роси Георгиева | 0896 111 837 | rossi_pz@abv.bg Гергана Цонева | тел.: 0896 125 571 | gergana@natalia.bg

Споделяне