Германия; гр. Мюнхен /залата ще обявим седмица преди семинара/
15 Дек 2019 @ 10:00-18:00
16 Дек 2019 @ 10:00-18:00
17 Дек 2019 @ 10:00-18:00

Мюнхен! Индивидуални консултации с Игор Незовибатко

Темите, с които Игор работи са развитие на личността, как да управляваш себе си, изграждане на хармонични лични и делови отношения, подобряване на отношенията с околните, повишаване на жизнения и енергиен тонус, възможност да получаваш и да подаряваш повече удоволствие в живота.
Той е признат гуру в областта на сексологията и тренингите, свързани с удоволствието да живееш и да имаш щастливи отношения.
Водещ: >
Вземи
Игор Незовибатко е треньор по ораторско майсторство, сексология и отношения, актьор, режисьор.
Първата му работа е в театъра. Завършил е актьорски и режисьорски факултет ГИТИСа (Москва). Работил е като актьор в различни театри. През 1998 г. създава собствен театър Мистерия N. Обучавал е модели, организирал е различни ревюта. Автор и режисьор е на различни известни телевизионни предавания.
Днес Игор е един от най-популярните треньори в Русия. Той провежда своите тренинги в различни градове в Русия, както и в държави като Испания, Индия, България, Франция и др.
Провежда тренинги самостоятелно, както и съвместно с компании като Синтон, Международна Академия по Лидерство, Ораторика, Източник и др.
Игор регулярно осъществява тренинги за компании, които се занимават с мрежов маркетинг като Орифлейм, Денас, Ню Вейс, Арт-лайф, Амуей, Ламбре и т.н., както и за водещи руски компании като МТС, Билайн, Мегафон, Лореал, Дирол Кедбери, Ферреро, Алфа-капитал, Стример, Росттелеком, J2 и др.
Той е признат като Най-добрия треньор по личностно развитие в Номинация Професионалист от Международната Асоциация на професионалисти за развитие на личността.
Неговият начин на работа е да свързва методи на игри и практическа психология с личен и театрален опит, прилага ефективни методи за физическо, психологическо и емоционално израстване. Игор Незовибатко е издал много книги и аудио програми.
Отношения с мъжете

Точка G

Енергийни практики за двойка

Индивидуални енергийни насоки

Нови видове оргазми

Сексуални игри

Как да галиш мъжа и неговите ерогенни точки

Моля, запазете своя час ПРЕДВАРИТЕЛНО като се свържете с Наталия на тел. +4915234093375

Цена: 160 € ; Отстъпка за участници в предходни семинари: 130 €

Цена:

За информация и записване: Наталия | +4915234093375

Споделяне