НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

АКАДЕМИЯ ЗА ПОБЕДИТЕЛИ

ЗАПОЧВАМЕ СЛЕД:

Дни
Часове
Минути

Да си ПОБЕДИТЕЛ означава да имаш смелост, да можеш да пускаш с лекота, с осъзнато желание и готовност да излезеш извън зоната си на комфорт.

Академията за Победители не е за всеки! Това не е обикновен семинар!

За тази Академия трябва да си готов. Да имаш не просто желание, а нестихващо, изгарящо желание за промяна и готовност да се освободиш от своите страхове и ограничения.

За пръв път от много години реших, че е дошъл момента да направя АКАДЕМИЯ ЗА ПОБЕДИТЕЛИ в групов формат

За кого е тази Академия?

Всичко това са твоите окови, твоите ограничения сега. Готов ли си да ги разбиеш и да започнеш на чисто така, както ТИ СИ ГО сътвориш?

Какво ще правим?

ТИ няма да си сам! Заедно ще минем по Пътя на трансформацията и твоите нови възможности.

В тази АКАДЕМИЯ не може да си на 50%. Това е много мощна трансформация и е нужно да си готов да скочиш в това Приключение на 100%. В противен случай ще е непосилно за теб и няма да постигнеш целта!

Можеш ли да си позволиш три дена на 100% ?

Програмата ще е интензивна, пълноценна, пъстра и разтърсваща!

Първи ден

План за живота на твоите мечти

втори ден

Работа със сянката

трети ден

Психогенетика

Това е шанс, неповторима възможност да счупиш оковите на старото и да скочиш в НОВИЯ СИ ЖИВОТ! Уникално пътуване и мощно преживяване към Теб самата!

Внимателно прочетете правилата преди да се запишете!

 • Академия ще приема до 100 човека и всички трябва да присъстват през цялото време.
 • Домашните са задължителни, не пожелателни. Ако не ги изпълняваш, няма как да можеш да продължиш Академията.
 • !!!По време на цялата академия алкохола и цигарите са забранени!!!

ЕДИНИЧЕН БИЛЕТ

ранно записване до 1 ноември
3500лв
1500 лв
 • Участие в Академия за победители - 3 дни от 1 до 3 декември 2023
 • Цената включва настаняване в хотел със закуска и вечеря (двойна стая)
 • Присъствие 3 дни от 10:00 часа – до 18:00 часа
 • Домашни задания
 • Книги и филми по темите

ДВОЕН БИЛЕТ

ранно записване до 1 ноември
5999лв
2650 лв
 • Участие на двама души в Академия за победители - 3 дни от 1 до 3 декември 2023
 • Цената включва настаняване в хотела със закуска и вечеря (двойна стая)
 • Присъствие на двама души 3 дни от 10:00 часа – до 18:00 часа
 • Домашни задания
 • Книги и филми по темите

Условия: Събитието ще се състои при минимум 30 участници!!!

Вижте какво казват хората, преминали нашите академии:

Здравейте прекрасни хора, Зная, че Наталия е много заета, но ви моля да и предадете най-искрената и сърдечна благодарност! Преминах през невероятна трансформация последната година не само покрай нейните програми, но и академията. Успях да преодолея много блокажи и да стартирам успешно: с бранд, лого, фирма, сайт, YouTube, канал с видеа и получих невероятни отзиви. Огънят ми се запали, горя с вдъхновение и радост 💖 Изпращам ви screenshot от две консултации. Прикачена ще намерите и моята първа ел. книжка, посветена на сугестопедичния метод и 5-те негови ползи, както и скрийншот от утрешния ми уебинар. Той е на тема: "Скритите резерви на нашия мозък~Сугестопедия". Благодаря ви отново!
Юлия Каремова
5/5
За мен тя е отдавна чакана мечта и ми позволява да разбия голяма част от моите ограничения, да изживея многостранни емоции, да видя себе си през очите на над 20 човека, да се запозная със страхотни и вдъхновяващи ме хора, да си подаря едно незабравимо изживяване само за мен, отделяйки се от заобикалящия свят и ми подари усещането, че ако реша, мога всичко!
Б. Ж.
5/5
Здравейте, на мен след академията ми се случи прекрасното житейско събитие - да срещна моя специален мъж, моя партньор в живота. Предстои ми преместване и едно голямо ново начало при мен, ще си сменя средата, нови приятели, нови занимания и всичко ще е ново за мен!
Валентина
5/5
Включих се в Академията за треньори съвсем случайно. Подейства ми зареждащо както в личен, така и в бизнес план. Получих яснота за себе си и много голям тласък за действие. Обучението и Наталия бяха като катализатор за всичко, което е дремело в мен. В следващите няколко месеца удвоих бизнеса си, а през следващата година го учетворих. Инвестицията, която направих за академията ми се изплати многократно. Винаги ще помня този импулс, който получих в живота ми.
Галена Митева
5/5
Когато разбрах за „Академията за треньори“, веднага се записах. Днес, 3 години по-късно, животът ми е напълно трансформиран- аз съм автор на две книги за любовта и партньорството, водя семинари, онлайн курсове, радвам се на растяща аудитория, омъжена съм за любимия мъж – с когото се събрах чудодейно след „Гейши“, имам двете си прекрасни дъщери, творя и работя заедно с приятелки, с които се запознах в Академията. Била съм на много семинари и при много учители, но за мен има ясно очертани живот преди и след срещата с Наталия!
Ирина
5/5

За Информация:

Диана Дончева: +359888816101 | diana@natalia.bg

Гергана Цонева: +359895974254 | gergana@natalia.bg