НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

на живо в софия

Констелации

Свързвам се със себе си

Водещ: Елена Малева

Отработване на лични теми

Тази програма е идеална за теб, ако:

Имаш ли нужда да се свържеш истински със своята душа, но и да заживееш живота си по собствените си сценарии?

След години работа върху себе си и терапии, съм категорична, че най-бързият и ефективен начин да разрешим голяма част от нашите проблеми, са „Семейните Констелации“. Немският психотерапевт Берт Хелингер открива, като прави дългогодишни проучвания и прилагане върху пациентите си метод, който се казва „Системни Констелации“, доказва, че ние повтаряме сценария на нашите предци. Естествено, този метод вече се заимства от него, все повече и повече от много терапевти в работа им.

Тези повторяеми сценарии до голяма степен ни обричат, защото ние привличаме в живота си неща, които са се случвали назад в род, а и не живеем собствения си живот, това се нарича лоялност към рода. Ние живеем в различен свят, с различни възможности от нашите предци. Появява се проблем – мислим си, че имаме свободна воля да избираме, но всъщност се оказва, че избираме точно това, което е познато на родовата памет. И ако не изчистим своето поле, не скъсаме с тази лоялност чрез любов и осъзнаване, никога няма да се отървем от повтарянето на негативните сценарии, трудности и пречки. Нито ние, нито нашите деца!

Елена Малева

Моята цел е по мой метод и енергия да отворим кутията на Пандора да изследваме полето и да го да пренаредим по най-добрият и подходящ начин за вас.

Аз обожавам този метод, защото виждам мигновени резултати, като облекчение, лекота, спокойствие и много други. Учила съм се и продължавам да се уча от най-добрите и вземам най-добрите.

Обучена съм по методологията на Наталия, но с моята енергия и подход, резултатите са феноменални. Вярвам, че все повече хора чуват за метода „Констелации“, виждам в практиката си, че годините ми на работа да помагам на хората с различни методи, ме убеди, че няма по-бърз начин да СПРЕШ с трудностите, негативни усещания, да излекуваш себе си освен този.

Да заживееш по собствен и благоприятен начин във всяка сфера от живота си – това е блаженство. Този метод може да ти помогне да преобразиш живота си понякога само за „миг“, както се казва, но и да си спестиш години работа с терапевт и лутане нагоре-надолу, защото чрез „Семейните Констелации“ се пресъздава минали моменти, случки от нашия живот или от живота на някого от нашия род, с когото сме се свързали неосъзнато. Това може да е или от нашето детство, или от поколения назад, хора, които даже не познаваме, но сме взели от тях добродетели като: лоялност, принадлежност и др. Тази връзка може да бъде причина за дадено наше поведение, реакция, усещане, травма или начин на живот.

Целта на това събитие

Чрез дълбоко терапевтичният метод да чуем, видим какво ни спира отвъд познатото. Да се свържем със себе си, с пътя на нашата душа, да изчистим и пренаредим полето по законите на Вселената за наше благо, а и благото на света. Да оставим/върнем товара, който сме взели и да почерпим ресурса от рода си. Чрез констелациите можем да скъсаме модела, да отдадем дължимото и да заживеем в мир и хармония в живота си..
Елена Малева е с над 10-годишен опит в тази сфера. Погълната и искаща да помогне на себе си и собственият си живот, се докосва до този метод преди години, виждайки как по необясним за нея начин тогава, сякаш изведнъж всичко започнало да се подрежда. Връзката със съпруга ѝ се заздравява, превръща се във вълшебна приказка, за която до този момент, дори не може да си помисли. Намира отговори на въпроси, които търси от години, започва да привлича и материализира своите желания и цели. Това я кара да се отдаде на това да се учи на този магически метод, за да може да помага на колкото се може повече жени, за да заживеят един щастлив и хармоничен начин на живот.

Ето и какво казват част от хората, които са посещавали нейни констелации:

Ирина Маринова
Продуцент в БНТ
Прочетете повече
Работя с Елена от 2 години и тя е част от моята промяна - както вътрешна, така и външна (отношения, професионален план, социално израстване). Никога не бях ходила на констелации, само бях чувала, че помагат. След констелациите с Елена почувствах огромно осъзнаване, лекота, разбиране на нещата и ситуациите в живота ми. Констелациите ми помогнаха да видя себе си и пречките, които застават на пътя ми към моето лично и професионално израстване. Процесът е много личен и дълбок, и не бих се доверила на друг ментор, защото Елена е уникална, подкрепяща, освен което – приляга ѝ да лекува душите на хората. Констелациите са висш пилотаж в психологията, а Елена прави чудеса! Очаквайте след това абсолютно освобождаване, чудесата да започнат да се случват в живота ви!
Юлияна Попдимитрова
Основател на НПО
Прочетете повече
Не знаех на какво събитие отивам. Бях водена повече от любопитството според мен, но вътрешно съм имала огромна нужда от това! Все още не мога да го обясня с думи, но мога да кажа, че по силни и истински емоции не бях изпитвала скоро! Благодаря ти Елена Малева за отдадеността и професионализма, с който подходи към всеки от присъстващите❤ Препоръчвам с две ръце на всеки, който е на кръстопът, не може да си отговори на въпроси, загубил е вярата и надеждата, няма желание за развитие, струва му се , че седи на едно място...... Тази констелация е впечатляваща!
Розали Стоянова
Учител
Прочетете повече
За мен като цяло Констелациите са изключително изцеляващ метод за работа, който дава информация за енергията в системата и възможностите за разрешаване на дълго влачени от поколенията неразрешени конфликти. Работата с опитен фасилитатор като теб е от изключителна важност, за да върви процеса леко, меко и по най-добрия начин за клиента, без да се намесват реално други /проблемни/ членове на семейството.
Лора Пейчева
Съдружник в Туристическа Агенция „Перла Турс“
Прочетете повече
Скъпа моя Ели, много се радвам, че бях част от твоето събитие, което ти направи. Дойдох с голямо любопитство какво ще се случи, какво всъщност ще правим. Беше много силно, много емоционално. Магично беше, как неочаквано за мене ние се свързахме емоционално и духовно с всички прекрасни дами. По време и след събитието времето е вълшебно! Какво всъщност започнах да правя след констелациите, започнах да заявявам себе си. Имаше едно нещо, което трябваше аз самата да направя, но все още не е на лице. Ти прекрасна Ели, констелациите помагат много, дават сила, енергия, пречистване. Но след това ако аз самата не си помогна част от проблема няма да се реши. Това което правиш е изключително. Помагаш на хората с любов и доброта. Благодаря, че те има и че си моя близка! Обичам те!❤️❤️❤️
Мария Хардалиева
Бизнес собственик
Прочетете повече
Отидох без очаквания. Никакви. Дори не знаех на какво точно отивам. Само ЗНАЕХ, че трябва. Доверих се! За емоционално затворен и външно прикрит човек като мен това си беше постъпка с известна доза героизъм, сега като се замисля. Дори ме беше страх като виждах констелациите на другите около мен. Когато години наред затрупваш емоции, страхове и чувства с бетон от „сила и гордост да продължиш напред непоклатима“ страхът да го разбиеш и да погледнеш отдолу всичко в очите е като висш пилотаж в Хималаите. Стоях си пред моя бетон и чувствах, че ще рухна само от гледане. Но… Неволята е в куража, нали? Ели. Помня Ели. И гласът й… чух и запомних : „Свободата е ОТВЪД страха!“ И отвъд страха, и бетона и тъмното беше леко. Имаше… покой. Толкова беше освобождаващо и истинско. Божествено! Благодаря ти, Ели! С цялата си същност БЛАГОДАРЯ! Ако в следващите седмици имаше скáла за измерване на жизнената енергия моята щеше да пръсне живака. Чувството е несъизмеримо. Вече гледам света по друг начин. Наблюдавам и промените в себе си. Промени, които не съм очаквала. Съзнанието ми е далеч по- отворено. И е вълнуващо. Дори ми е любопитно какво ли още предстой? Чувствам се по – жива, по истинска, по – извисена, по-женствена дори. Пред огледалото стои жена, не войник. Гледай ти!!! ………….. (Чудо!) И най-приятното от всичко, за което съм адски благодарна са хората, които срещнах. Не бях сама. Вече нямаше нужда да съм сама. Удивително е как ние всички не се познаваме, а сме толкова еднакви в емоциите си, в борбите си и преживяванията. Прекрасни жени! Обикнах ги истински! Благодаря на всички ви!
Предишна
Следваща

Представител

до 15 души
49 лв
  • Констелации. Свързвам се със себе си
  • 22 юни | 10:00 - 18:00
  • Водещ: Елена Малева
  • София, кв. Павлово, Вихрен 33, POETRY concept space /залата е на партера, има удобно място за паркиране – Лидъл/

Лична констелация

само 5 места
199 лв
  • Констелации. Свързвам се със себе си
  • 22 юни | 10:00 - 18:00
  • Водещ: Елена Малева
  • "Отключи Богинята в себе си, чрез най-древния женски танц Мандала" на 21 юни в София
  • София, кв. Павлово, Вихрен 33, POETRY concept space /залата е на партера, има удобно място за паркиране – Лидъл/

За информация: 0884 277 877 | clients@natalia.bg