гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
14 Дек 2019 @ 10:00-18:00
15 Дек 2019 @ 10:00-18:00

Семинар: Прелест на любовта. Състояние Момиче

Как да се научиш да се доверяваш на себе си и да бъдеш любима?

Искате ли да разберете, как да се отворите за любовта и да се доверявате на света? Как да заобичате себе си и да се сдобиете с лекота, непринуденост и вдъхновение? Как се делегира отговорност на мъжа и се пробужда желанието му да се грижи за Вас? Тогава заповядайте на семинара „Прелест на любовта”!

Водещ: >
Купи билет

"Прелест на любовта" е един невероятно красив и вдъхновяващ семинар, който ще Ви помогне да откриете светлите чувства в своето сърце, да се изпълните с любов и да станете извор на радост и вдъхновение! Не се страхувайте да откриете и да проявите своите емоции! Станете ярка, емоционална и радостна жена, в чиято близост разцъфват усмивки и става безгрижно!

За жени, които
Нямат доверие към Света и не вярват в чудеса
Не умеят да изградят хармонични отношения с един мъж
Страхуват се от предателство и неискреност от страна на близките хора
Са станали прекалено сериозни, отговорни и негъвкави.
Медитации, помагащи да разкриете в себе си състояние Момиче.
Упражнения по изпълване на себе си с любов и развитие на доверие към Света
Практики за освобождаване от болка и обида, които Ви пречат да проявявате любов
Полезни препоръки и съвети за това как негативните емоции да се трансформират в позитивни.
Ще достигнете състояние на безгрижност и непосредственост
Ще се освободите от тежестите на минали обиди и разочарования
Ще започнете да се доверявате на Света и лесно ще приемате даровете на Вселената
Ще умеете да влизате в състояние Момиче във всяка възраст.

На каква тема е семинарът?

Във всяка една от нас живее въздушно, радостно и безгрижно Момиче, но забравяйки го, ние лишаваме себе си от ярки жизнерадостни цветове и мъжко внимание и не умеем да приемаме и да заобичаме себе си такива, каквито сме. Криейки се зад емоционалните бариери, ние спираме да се доверяваме на себе си и на Света, не умеем да вярваме в любовта и чудесата... Обаче мъжете търсят в жената точно тази безгрижност и вдъхновение, искрено доверие и непоклатима вяра в живота. На семинара Вие ще получите ценен ресурс, позволяващ Ви да излъчвате любов, ще разберете как да се научите да обичате себе си и как да приемате и да трансформирате всеки негатив, оставайки в състоянието на любовта.

Влезте в състояние Момиче! Усетете любов към себе си! Намерете безгрижие и лекота, непосредственност, емоционалност и откритост, научете се да се доверяавте на сърцето си и Светът ще открие пред Вас вратите към щастливия живот!
Семинарът Прелест на любовта ще Ви научи да дарявате любов без да се страхувате да бъдете измамена, а любимият мъж и Светът ще Ви отговорят с взаимност. Когато сърцето Ви е открито за любов, когато Вие вярвате в чудеса и вдъхновявате мъжа си той ще Ви глези и боготвори, ще стане Вашата опора, защита и подкрепа.

Изчистване

За информация и записване: Анастасия Шахматова | anastasia@natalia.bg |+359 887 255 005

Споделяне

Препоръчваме ви още…