гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
21 Авг 2020 @ 19:00-22:30
22 Авг 2020 @ 10:00-22:30
23 Авг 2020 @ 10:00-17:30

Семинар с Милан: Изборите в живота

Голяма част от нашия живот е свързана с даване и споделяне, но действаме ли от позицията на избор, който правим или от позицията на жертва, действаме с намерение или от задължение? Начинът, по който правим изборите в живота си, оказва значително влияние върху това как се чувстваме.

Без значение дали избираме по собствено желание, против волята си, със съзнание или без, изборите, които правим, разкриват по-дълбоки слоеве от нашата личност. Това, което се разплита, е историята кои ние вярваме, че сме и колко добре дошли се чувстваме в този живот.

Водещ: >
Купи билет

Ще Ви подкрепя да внесете почтеност и отговорност във взаимоотношенията със себе си и другите.

- Този семинар ще Ви бъде от полза, ако установите, че изборите, които правите често не са лично Ваши или че техните резултати не Ви подхранват, не създават вътрешна и външна връзка.
- Този процес е за хора, които се стремят да правят избори, като слушат вътрешния си глас, избори свързани със сърцето и намерението зад които е ясно.
В това разкриващо пътуване ще изследваме вътрешните намерения, които стоят зад нашия избор. Ще изследваме личните дилеми, пред които се изправяме в живота, които ни показват колко вглъбени или откъснати се чувстваме. Тези дилеми също така дават важна представа за това колко сме подхранени от нашия избор. Изборите, които правим с намерение, ни подхранват и ни правят силни, докато тези, направени от позицията на пожертвувание, ни оставят да се чувстваме негодуващи.

Това е пътуване с цел да разгадаем същността на нашето състояние и как използваме изборите, за да се защитим. Ще се научим вместо да ги правим съзнателно, да разширим връзката си с живота. Процесът ще Ви отклони от чувството на защитеност и избягване и ще Ви насочи да правите избори с намерение и воля.
- Този уикенд ще правим експанзивна практика, която ще продължи да отзвучава в ежедневието Ви.
- Богатата комбинация от телесно ориентирани методи заедно с когнитивните модалности ще позволят на всеки по отделно и на цялата група да имат достъп до важни лични и колективни знания, свързани с изборите, които правим в живота си.
- Ще се включим в уникални методи за споделяне, ще използваме техники за дишане и био-енергетика, за да си позволим да се открием и изцелим.
- Ще има и семейни констелации.

За да постигнем максимални резултати, Ви предоставяме нашето специално предложение на промоционална цена от 540лв.!

Пакет:

20.08. – Нашият гняв и историята зад него (единичен билет)
21-23.08 – Изборите на живота
+ Уебинар – подарък – “5 практики да върнете доверието в живота си”

Помислете

- Чувствам ли се достатъчно достоен, за да правя избори, съобразени с моята вътрешна истина?
- Мога ли да си сътруднича с други хора и да поискам подкрепа, когато изявя своя избор или ги правя мълчаливо и изолирано?
- Загрижен ли съм, че изборът ми излага на риск принадлежността ми към моята общност (семейство и приятели)?
- Изборите ми често ли се засенчват от вина или срам?

Има много причини, поради които често сме внимателни и несигурни, когато правим избор. Като деца правим избори интуитивно, в съответствие с това, което сме чувствали за правилно. Но това често е било осъждано или ни е вменяван срам заради това. След това се научваваме да действаме по заобиколен начин, губейки потенциала да се учим и да израстваме чрез самостоятелен избор. В резултат на това много пъти се чувстваме по-скоро като жертви на обстоятелствата, отколкото като активни участници. Нашите семейства и култури често ни показват, че принадлежността чрез пожертването на личната воля и избягването на вина или срам, са по-безопасни от това да сме интуитивни или смели.

Цена с ранно записване до 5 август ЕДИНИЧЕН билет - 500лв! След това - 600лв. ДВОЕН билет - 900лв, след това 1000лв.

Изчистване

За информация и записване: София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg

Споделяне