НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

30.05 София! Индивидуални консултации с Наталия Кобилкина

(3 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5
30/05/2023 ~ 10:30 - 18:00

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Имах клиентка, която ми каза: „Ходя 10 години на психотерапия и плащам по 60 лв., а при теб цената е 600 лв. Защо има такава огромна разлика?”

Аз се усмихнах и й отговорих: „Опитай”. Тя опита и само след една консултация смени работата си и се запозна с нов мъж. След втората се премести в Швейцария, а на третата сподели, че вече е омъжена. Всичко това се случи в рамките на година и половина. Последният път, когато дойде, ми се усмихна и каза: „Заслужаваш много повече от тази цена”.


Какво Ви гарантирам?

⇒ Да посветя това време само на Вас и да бъда във Ваша служба.
⇒ Да съм искрена с Вас и да Ви кажа неща, които едва ли някой друг и дори Вие самите ще признаете, но точно това ще Ви излекува от болката.
⇒ Ще има болка и много сълзи – често клиентите ми казват Аз никога не плача, какво ми стана! Това се случва, защото знам как точно да Ви натисна, така че болката, която стои с години във Вас, да излезе и да си тръгнете свободен.
⇒ След консултацията ще се чувствате объркани на моменти, понякога окуражени, но със сигурност много различни. Ще виждате нов път пред себе си.
⇒ Конфиденциалност – никога никакви имена не излизат от кабинета ми и няма да излязат. Цялата информация остава запазена само за Вас.


Какво правя?

Наблюдавам Вашето поле и определям откъде точно идва проблемът Ви.
Това е най-трудното, защото в противен случай можеш да ходиш с години на консултации при терапевт, който не разбира проблема и да хвърлиш времето и парите си на вятъра.

Моят талант е да видя именно проблема, да Ви дам решение и конкретни домашни. Всички мои клиенти, които спазват стриктно съветите ми, често с не повече от 3 консултации успяват да трансформират живота си.


С какви проблеми работим?

⇒ Защо нямам мъж и как да го привлека?
⇒ Как да открия своята мисия?
⇒ Как да върна мъжа след изневяра?
⇒ Как да повиша своето самочувствие, статус, изобилие, сексуалност?
⇒ Всякакви проблеми, свързани със секса и отношенията
⇒ Всички видове кризи
⇒ Как да преодолеем раздялата или загубата на близък човек?
⇒ Живот след раждане, живот след аборт
⇒ И много други неща, за които имате нужда от съвет, помощ, допълнителни обяснения
⇒ Ще помогна да намерите отговора на въпроса Защо и какво да правя с това? Как да продължа?.
⇒ Не работя с тежки физически заболявания и не мога да помогна на хора с психически болести и тежки зависимости като алкохолизъм, хазарт.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

С подарък – уебинар подходящ точно за теб.

 • Само 6 човека
 • От юни цената ще бъде 650лв.

600лв.

Парк хотел Витоша, София 1700, ул. Росарио 1

30/05/2023
10:30 - 18:00

Изчерпан

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

3 отзива за 30.05 София! Индивидуални консултации с Наталия Кобилкина

 1. Д.М.

  Здравей, Наталия. Доволна съм от консултацията с теб, тъй като повдигна теми, които сериозно ме замислиха и сама не бих могла да стигна до въпросните изводи. При по-предизвикателни ситуации се замислям над нещата, които коментирахме и ми е по-лесно да намеря начин да действам в моя полза и тази на близките ми.
  Благодаря ти.
  ПС: Слушам и твоите безплатни видеа години наред. Помагат ми страшно много.

 2. М. А.

  Здравей, Наталия! Много съм благодаря за нашата среща. Ти отговори на много мои въпроси относно израстването ми като треньор и нутриционист. Въвела съм вече план, по който вече и действам, за да имам успешен бизнес свързан с това, което обичам да правя. Намерих апартамент за наемане и в понеделник ще разберем със сигурност дали е наш! Разбрах архетипа на приятеля ми и сега го разбирам по-лесно. Много помагаш с всичко което правиш! Благодаря ти! Прекрасна жена за пример си!Благодаря ти.
  ПС: Слушам и твоите безплатни видеа години наред. Помагат ми страшно много.

 3. А.М.

  Личната консултация с Наталка е уникално преживяване! Вижда всичките проблеми в полето ни. За 1 час ти помага да осъзнаеш толкова много неща, които не можеш да осъзнаеш за години! Чувствам се определено много по- добре и искам отново да изживея това прекрасно чувство с нея Ноември месец. ( Заради това съм си закупила 1 месец предварително час, че иначе е трудно да си откриеш..) Благодаря ѝ от сърце! Препоръчвам на всички! ❤️❤️❤️☀️

Добавяне на отзив

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!