НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Аз заслужавам

София! Семинар: Аз заслужавам!

Оценка: 5.00 / 5
26/10/2022 ~ 18:30 - 21:00

Вземи своето място сега!

За програмата


Всички ние имаме своите мечти и желания. Често обаче не успяваме да ги реализираме. Има нещо, което ни спира, нещо, което ни пречи да вървим напред и да успяваме.

Преди време бях на един много труден ретрит, в който 10 дни мълчах и медитирах в тишина. Ретритът (идва от англ. дума “retreat”) е временно отстъпление от материалния свят и пътуване към себе си чрез духовни практики.

Там, на този ретрит, аз осъзнах какво точно ни пречи да бъдем щастливи. Ние сами си създаваме пречки и препятствия в живота. Видях и осъзнах кои са начините да се справим с това и да успеем в своите мечти и цели. Затова искам да ги споделя с вас. Всеки един от нас заслужава да бъде щастлив и да живее добре.


За какво ще говорим?

⇒ Как вие формирате събитията в живота си и как можете да промените този механизъм?
⇒ Какви са вашите слаби места и как да ги трансформирате така, че да работят във ваша полза?
⇒ Как да визуализирате така, че нещата да се случват?
⇒ Защо е опасно вкопчването и разочарованието?
⇒ Как да отключите потока на успех в живота си?
⇒ Как да изчистите своята енергия, за да можете да сте творци на живота си?


Ако се чувствате сякаш сте заседнали и нещата не се получават, както трябва, ако търсите промяна и искате да изживеете живота си по най-добрия начин, това обучение е за вас!
След този тренинг вие ще получите нов поглед към целия си живот, ще бъдете наясно, че сте единствената причина за неуспех в живота си и ще сте способни да промените посоката веднъж завинаги!


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Ела и разбери как да се превърнеш в магнит за успех!

  • група до 40 човека

60лв.

гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91

26/10/2022
18:30 - 21:00

София Иванова | clients@natalia.bg | +359884277877

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „София! Семинар: Аз заслужавам!“

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!