НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Гейши - Щастлива Жена

Варна! Гейши 1: Пътят на щастливата жена – Групов формат

(3 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5
05/08/2023 ~ 10:00 - 18:00

Този семинар ще ти разкрие пътя към източника на твоята женска сила и интуиция, ще почувстваш хармония със себе си и ще се научиш да разбираш и да чувстваш мъжа до теб.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Група до 40 човека

Ще научете каква е тайната на Щастливата жена, как да обичате безусловно и как да бъдете обичани, как с лекота да живеете в хармония със своите чувства и емоции.


За какво е това обучение?

Основният критерий, че ти си истинска жена е да имаш способност да обичаш безусловно и да бъдеш обичана, да живееш в хармония със своите чувства и емоции. Това може да бъде постигнато само от жена, която е свободна от своите страхове и комплекси. Истинската жена вярва, че заслужава най-хубавите неща и свободно иска, и получава. Най-важното в нейния живот е, че всичко се случва лесно!

Тайната на истинската жена се крие в специалното вътрешно състояние на красота, достойнство и женственост. Истинската жена притежава уникалното умение да бъде внимателна към себе си и другите, да разбира себе си и другите, да обича и да приема себе си и своя партньор. Тя има вътрешна дисциплина, чувство за вкус и с уважение се отнася към своите чувства и желания. Всичко това й позволява да бъде щастлива. Ние ще ти разкрием тайната, която ще те направи истинска и желана жена!


За кого е?

⇒ За тези, които искат да се научат да обичат и да бъдат обичани безусловно.
⇒ За тези, които искат да се научат да изграждат щастливи отношения със своя партньор и обкръжение
⇒ За тези, които искат да влезнат във вихъра на любовта и да вдигнат вибрацията на хармонията в своя живот.
⇒ За жените, които искат да се освободят от страхове и комплекси и вярват, че заслужават най-хубавите неща в своя живот.


Какво ще научите в това обучение?

Вътрешната женственост в теб или как да се почувстваш жена
Какво представлява женската енергия и как тя взаимодейства с мъжката? Защо намалява женската енергия и как можем да се изпълним с нея? Как да откриеш истинската жена в себе си? Балансът между женската и мъжката енергия Как да разбереш каква енергия преобладава в теб и как можеш да я контролираш?

 


Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения

Техника за изчистване от страховете и комплексите Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов Ограничаващи убеждения какви убеждения имате, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.


Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост

Четирите основни състояния при жената, четири типа енергии, четири нива на женската власт (емоционална, сексуална, финансова, социална). Как да удовлетвориш основните потребности при мъжа – сексуални, физически, емоционални и интелектуални? Начини да привлечеш и да запазиш мъжа до себе си. Стратегия как да се ожениш и да получиш покана за брак. Техника Получаване на подаръци.

 


Как да се научиш да обичаш и да приемаш себе си и другите?

Ще говорим за тибетска техника за привличане на чудеса и любов във твоя живот. Ще научим техника как да запазиш любимия човек до теб и той да ти бъде верен. Ще научим специални утвърждения за вдигане на женската енергия.


Как да станеш богиня за любимия си човек?

Ще научим техника какво чувствам и как да уважавам и изразявам чувствата си. Ще научим техника как да даваме негативна обратна връзка, така че да не обидиш партньора до теб и да получиш от него това, което искаш. Ще разбулим тайни как да станеш жена-богиня и да получаваш възхищение от мъжете.

 


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Групата е до 40 участника!

хотел Марина , кс. Слънчев Ден (на 8 км. от гр.Варна)

Събитието ще се състои при минимум 10 участници!!!

 

 

149лв.

хотел Марина , кс. Слънчев Ден

05/08/2023
10:00 - 18:00

Гейши 1 групов формат

Варна! Гейши 1: Пътят на щастливата жена - Групов формат: Дата 05.08.2023г от 10ч до 18ч

149лв.

КУПИ

Пакет: Гейши 1 групов +Гейши 2 групов

Варна! Гейши 1: Групов формат + Гейши 2: Групов формат : Дата на 5 и 6.08.2023г от 10ч до 18ч

199лв.

КУПИ

Гейши 1 групов +Гейши 2 групов за двама

Варна! Гейши 1: Групов формат + Гейши 2: Групов формат : Дата на 5 и 6.08.2023г от 10ч до 18ч

За двама

359лв.

КУПИ
Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

3 отзива за Варна! Гейши 1: Пътят на щастливата жена – Групов формат

  1. А. А.

    Осъзнах, че нося огромен товар от родителите си, но все очаквах те да се променят, за да съм и аз спокойна. Правех компромиси с надеждата, че ще се осъзнаят и ще имат по мъдро отношение към нещата. Разбрах че се заблуждавам и реших да се разгранича от тях, макар това да ми струва усилия и болка. Надявам се да имам сили да устоя и да не се връщам към старото положение поради чувство на вина.

  2. Г. Дж.

    Много интересно! Аз и във Варна изкарах Гейша 1 и тук онлайн и всеки път като реша да дам грамота на Майка ми все тя звънни един ден преди това и ми прави забележки, критикува ме и това ме наранява и се отказвам. Аз обожавам всички обучения от Наталия ❤❤❤

  3. М. А.

    Здравейте много добре ми подейства констелацията с родителите.

Добавяне на отзив

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!