гр. Варна, хотел ‚Амирал“ в кв. Чайка, до ресторант ‚Бялата къща“
29 Ное 2019 @ 19:00-22:00
30 Ное 2019 @ 10:00-22:00
01 Дек 2019 @ 10:00-17:00

Варна! Милан! Разкриване и приемане на твоята сянка

Животът е непредвидим!Често ние се парим и изпитваме болка. Тогава изпитваме страх, че пак ще ни боли и започваме да живеем в постоянни защитни реакции. Тази защитна маска ни пази от болката, но едновременно с това ние сами си слагаме забрана да чувстваме и губим способност да изпитваме любов, и радост в живота си.

Заради болката, ние почваме да живеем в полето на страха, вината, обидата, депресията и срама. Все по-често в живота ние попадаме в ситуации, в които се чувстваме като жертви и ставаме “прави” и нещастни. Ние не разбираме как и защо сме изградили тази крепост и защо се чувстваме толкова самотни, неразбрани и нещастни. От страх, самота и самоизключване ние почваме да правим компромиси и се жертваме, и това винаги ни се струва като предателство към нас самите.

Водещ: >
Вземи

Ние „се опитваме“ да живеем според ценностите и идеалите на другите, и по пътя губим вътрешния си компас. Всичко това води до чувство на празнота и изтощение.

Цялостност и освобождаване е процес, който натиска бутона RESET, като се сблъсква със страховете и недоволствата, които са се натрупали в живота ви, вместо да ги контролира. Заедно ние откриваме истинска сила, която е готова да погледне в огледалото и да се покаже пред света. Ще излезем от модела Жертва-тиранин-спасител и ще се научим да изграждаме отношения, основани на истинско доверие към себе си и другите.

Да се показваме в нашата сложности автентичност е рисковано, но и дълбоко освобождаващо. Този вид честност и автентичност създава мощна среща със себе си и другите, като ни извежда от изолацията и ни дава чувство за цялост.
В този процес ще разширите познанията за себе си и ще упражнявате следното

Какво се променя, когато се изправя пред сянката си?
Какво е чувството, когато вече не трябва да се преструвам?
Какво е чувството, когато съм тук и сега за себе си и другите?
Какво се случва, когато наистина слушам?
Какво се променя, когато говоря истината?

Каквото и да ви е накарало да се предпазвате, никога не е по-силно от копнежа ви да живеете пълноценно. Да живееш в пълния си потенциал и цел, е силно кодирано в живота, и нещо в нас винаги се стреми да го живее.

Болката, която чувствате, държи ключа към вашето освобождение. Тя ще ви отведе обратно към чувството за връзка, доверие и цялост. Без значение пред какво сте изправени сега, този процес ще ви позволи да намерите път към дома.

Цена - 600 лв. | Цена за двама - 1000 лв.

Цена:

За информация и записване: За информация: Диана Дончева | diana@natalia.bg | +359 888 816 101

Споделяне