гр. Варна, Св. Константин и Елена, хотел "Слънчев Ден"
04 Сеп 2020 @ 10:00-18:00
05 Сеп 2020 @ 10:00-18:00
06 Сеп 2020 @ 10:00-18:00

Варна! Милан! Терапевтичен семинар за отношения „Смелостта да обичаш"

Дълбоко изследване на начина, по който обичаме в романтичните отношения.

Интимните връзки запалват дълбок копнеж за сливане и сплотеност в нас. Търсим сигурен и любящ дом в другия. Но да обичаш и да бъдеш обичан – това е процес на търсене, усещане и същевременно е толкова трудно. Много рани оставaт от миналото ни, които ни карат да чувстваме, че не заслужаваме любов и сме пълни със страхове, че за пореден път ще бъдем отхвърлени и изоставени.

Зад надеждите, фантазиите и вярванията за любовта се крият „бутоните“ на нашите рани, както и предизвикателството да се преодолеят различията между нас.

Водещ: >
Купи билет

Връзките са загадъчни по много начини и „Смелостта да обичаш“ позволява на всеки участник да разкрие своята лична мистерия. Заедно ние ще открием какво ни свързва по между ни и какво отнема уважението и доверието.

Този семинар ще бъде от ползва за хората, които търсят да се свържат автентично и искрено в една връзка. Процесът е подходящ за двата пола, за хора във връзка или за тези, които искат да имат такава. Включете се в този дълбок и осъзнаващ процес и създайте нова основа на свързване.
Този процес ще бъде интерактивен и изпълнен с много преживявания. За всяка тема, през която минаваме, ще има кратка теоретична част, последвана от индивидуална или групова работа. Ще има споделяния, различни форми на изследвания, семейни костелации и био-енергетика, които ще оформят основата на нашата работа зедно.
Смелостта да обичаш ни позволява по дълбок и осъзнаващ начин да разберем начините, по които обичаме. Ние изследваме какво се случва, когато приемем този, когото честно откриваме във връзката.

- Как да бъдеш себе си във връзка?
- Как да се освободиш от натрупаните травми и да си позволиш да погледеш партньора си през призмата на любовта, а не през болката?
- Как да изградим истински и дълбоки отношения със своя партньор?

Споделяне

Смелостта да обичаш позволява на всеки участник да разкрие своята лична мистерия

Ще погледнем към това какво е чувството да се поставим на мястото на мъжа и жената, както и да задълбочим разбирането си какви качества е трябвало да загърбим в името на нашите травми. В този процес водеща е автентичността, а не идеалите или моралът. Ние ще разкрием и ще прегърнем раните си и произтичащите от тях роли. Тази мощна среща с нашето уязвомо Аз (който носи истинска сила) формира основата за любовта към себе си и изграждането на значителни връзки в живота ни.

Връзките са загадъчни по много начини

Когато приемем, че винаги сме в правилната връзка (без значение дали е добра или лоша), тогава можем да започнем да се вглеждаме защо по начало се намираме в нея. По този начин ние се връщаме отново към решението от избора дали да останем, или да си тръгнем, както и да използваме нашите осъзнавания, като източник на познание и изцеление. По време на този интензивен уикенд, вие ще изследвате някои от основните динамики, които водят една връзка да разбере какво създава и наранява връзката, доверието и отговорността, и как да изразяваме своите нужди по здравословни начини.

Вие ще се доближите с още една крачка към разбирането как да живеете заедно, докато признавате разликите по между си. Много малки и големи интервенции ще ви подкрепят в изясняването на това, пред което се изправяте в своята връзка и как да създадете близостта, която търсите. Присъединете се към този мощен ретрийт, изпълнен с преживявания, които ще ви позволят да наредите липсващите парчета. Отпуснете се, като видите, че любовта не е безусловна и опознайте истинската полза от една връзка.

Цени: Ранно записване до 15 август - 500 лв./ След 15 август 600 лв. За двойки: 900 лв. до 15 август / след това 1000лв. Ние се грижим за вашата безопасност, като ще осигурим: Достатъчно разстояние между участниците. Всеки ще подпише декларация с текст, който бе предложен от правителството.

Изчистване

За информация и записване: Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

Споделяне