гр. Варна, хотел "Модус"
04 Мар 2020 @ 09:30-17:30

Варна! ВИП Тренинг Щастлива Жена (Гейши 1)

ПОДХОДЯЩО ЗА ЖЕНИ И МЪЖЕ

Научете каква е тайната на Щастливата жена, как да обичате безусловно и как да бъдете обичани, как с лекота да живеете в хармония със своите чувства и емоции.

Водещ: >
Вземи

Този курс ще ти разкрие пътя към източника на твоята женска сила и интуиция, ще почувстваш хармония със себе си и ще се научиш да разбираш и да чувстваш мъжа до теб. В този тренинг са използвани западни съвременни знания в областта на семейната психотерапия и източни стари даоистки женски техники и практики.

Основният критерий, че ти си истинска жена е да имаш способност да обичаш безусловно и да бъдеш обичана, да живееш в хармония със своите чувства и емоции. Това може да бъде постигнато само от жена, която е свободна от своите страхове и комплекси. Истинската жена вярва, че заслужава най-хубавите неща и свободно иска, и получава. Най-важното в нейния живот е, че всичко се случва лесно!

Тайната на истинската жена се крие в специалното вътрешно състояние на красота, достойнство и женственост. Истинската жена притежава уникалното умение да бъде внимателна към себе си и другите, да разбира себе си и другите, да обича и да приема себе си и своя партньор. Тя има вътрешна дисциплина, чувство за вкус и с уважение се отнася към своите чувства и желания. Всичко това й позволява да бъде щастлива. Ние ще ти разкрием тайната, която ще те направи истинска и желана жена!
- За тези, които искат да се научат да обичат и да бъдат обичани безусловно.
- За тези, които искат да се научат да изграждат щастливи отношения със своя партньор и обкръжение
- За тези, които искат да влезнат във вихъра на любовта и да вдигнат вибрацията на хармонията в своя живот.
- За жените, които искат да се освободят от страхове и комплекси и вярват, че заслужават най-хубавите неща в своя живот.

Какво ще научите в това обучение?

- Вътрешната женственост в теб или как да се почувстваш жена
Какво представлява женската енергия и как тя взаимодейства с мъжката? Защо намалява женската енергия и как можем да се изпълним с нея? Как да откриеш истинската жена в себе си? Балансът между женската и мъжката енергия Как да разбереш каква енергия преобладава в теб и как можеш да я контролираш?

- Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения
Техника за изчистване от страховете и комплексите Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов Ограничаващи убеждения какви убеждения имате, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.

- Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост - четирите основни състояния при жената, четири типа енергии, четири нива на женската власт (емоционална, сексуална, финансова, социална). Как да удовлетвориш основните потребности при мъжа - сексуални, физически, емоционални и интелектуални? Начини да привлечеш и да запазиш мъжа до себе си. Стратегия как да се ожениш и да получиш покана за брак. Техника Получаване на подаръци.

- Как да се научиш да обичаш и да приемаш себе си и другите?
Ще говорим за тибетска техника за привличане на чудеса и любов във твоя живот. Ще научим техника как да запазиш любимия човек до теб и той да ти бъде верен. Ще научим специални утвърждения за вдигане на женската енергия.

- Как да станеш богиня за любимия си човек?
Ще научим техника какво чувствам и как да уважавам и изразявам чувствата си. Ще научим техника как да даваме негативна обратна връзка, така че да не обидиш партньора до теб и да получиш от него това, което искаш. Ще разбулим тайни как да станеш жена-богиня и да получаваш възхищение от мъжете.

- Изкуството на масажа (важи само за дневни групи)
Един от талантите на всяка гейша бил да прави масаж, който може да превърне изморения мъж в див тигър. Ще научиш техниката заземяване, която е дошла при нас от тибетските масажи. Това ще ти позволи да подаряваш незабравими усещания на мъжете само с докосването на ръцете си.

Групата е бутикова до 7 участника! Цена до 28.02. - 500 лв. Цена след 28.02. - 550 лв.

Цена:

За информация и записване: Диана Дончева | diana@natalia.bg | +359 888 816 101

Споделяне