НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

2 – 15 Декември 2023

Япония

Посвещаване в Гейша

Как да се превърнем в това, което желаем да бъдем?

ТРЪГВАМЕ СЛЕД:

Дни
Часове
Минути
Geisha1

Гей-ша – творяща красота

В обкръжението на една истинска гейша всичко се трансформира. Около нея ухае на щастие, а когато човек я доближи усеща, че сякаш времето зацикля и Земята спира да се върти. Хората са готови да продадат душата си на Дявола, само за миг, в който делят един въздух с нея. Искат да изпият енергията й до последната капка и да придобият частица от нейните удивителни женски качества.

А всъщност тя не омагьосва всички около себе си нарочно. Тя просто живее чрез женската си енергия и се къпе в своята сила.

Точно това се случва и с нас, когато сме готови да се наслаждаваме на живота. Цялата ни природа се променя и отключваме в себе си нова сила, за да бъдем каквито пожелаем.
Всяка Гейша има много лица. Тя може да бъде толкова различна, че за миг да се преобрази в друга личност. Притежава умението да се адаптира към светогледа на човека до себе си и така се превръща в жената, която той е търсил цял живот.

Заедно ще почерпим от тази магия и ще се посветим в състоянието на Гейша облечени в традиционно кимоно на впечатляваща чаена церемония.

Наталия Кобилкина

Какво ще научим?

Семинарът е красив и нежен. Ще минем през различни етапи на нашата женска сексуалност, чувственост и дълбочина. Ще открием една истинска Гейша в себе си, която живее в своята реалност.

Цена на човек: €3590, за двама €6980

Плати капаро, за да запазиш своето място!

Програма Япония

02.12. – 15.12. 2023. - 11 нощувки/ 14 дни

Пакетната цена е на човек, настанен в двойна стая и ВКЛЮЧВА:

Цената НЕ включва:

За записване и допълнителна информация:

Гергана Цонева | тел.: 0895974254 | gergana@natalia.bg