гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
20 Феб 2020 @ 15:30-18:30
21 Феб 2020 @ 10:00-18:30
24 Феб 2020 @ 10:00-14:00

Индивидуална констелация

Вие заявявате Вашата тема, например, нямам партньор, не мога да забременея, нямам пари, болест или нещо съвсем различно. Има група с представители и Вие избирате за представители хора от тази група. Прави се констелация с продължителност 1 час и ние заедно работим за промяната на Вашето поле. Имайте предвид, че констелацията позволява нагледно да видите какво се случва в полето Ви и как да се справите с проблема. Подходящо е за всякакви проблеми и въпроси. Тези хора, които искат да поработят в констелации за своите проблеми, но не могат да се решат на Индивидуална констелация – идват като Представители.

Водещ: >
Купи билет

Констелацията е подходяща, ако постоянно се повтаря един и същ проблем, не виждате изход, притиснати сте до стената, не можете да излезете от неподходяща връзка или друга ситуация, боледувате, губите пари, все нямате щастливи отношения.

Констелациите са най-бързият начин да изчистиш нещата и да освободиш напрежението в полето си. Независимо дали се прави констелация на теб лично или си част от констелация на друг, ти преработваш своите проблеми. Винаги когато те избират за представител на другите, това е тема, която ти ще отработиш. През ден ще имаме възможност да направим 6 констелации, което означава, че ти можеш да имаш 6 мощни преживявания и изчиствания.
Участниците, които наблюдават и участват също научават много и могат да задействат своите механизми.
Това е дълбок терапевтичен процес за цялата група. Констелацията изчиства полето и след нея наистина се случват чудеса. Хората откриват тайни, забременяват, сменят работата си, изведнъж се появява стара любов, имаме много сватби и деца. Създават се и много нови бизнеси.
Групата е до 5 човека.
Занятието е много хубав процес за хора, които изучават метода констелации и искат да видят как работят едни от най-добрите терапевти от Русия.
Това ще е много дълбок и незабравим ден за всички. Включи се сега в тази дълбока трансформация.

Как протича?

Ние събираме група, а Вие казвате какъв въпрос или проблем имате. Избираме подходящи участници, които да играят Вашата роля и тази на хора от Вашето обкръжение (родители, партньори и т.н.). С това упражнение се пресъздава ситуацията в живота Ви, за да проследим какви са реакциите и емоциите Ви. Констелацията позволява изцяло да се пренареди ситуацията на енергийно ниво, което предизвиква промени на физическо ниво и води до максимално бързи трансформации и осъзнавания. Това е много силен и емоционален процес, който изчиства дори семейната карма от много поколения назад. Констелацията е подходяща, ако постоянно се повтаря един и същ проблем, не виждате изход, притиснати сте до стената, не можете да излезете от неподходяща връзка или друга ситуация, боледувате, губите пари, все нямате щастливи отношения.

Който иска да отработи нещата на дълбоко ниво чрез констелация, добре дошли! На 20.02. няма свободни часове за констелации, само за представители.

Изчистване

За информация и записване: Анастасия Шахматова | тел.: 0887 255 005 | anastasia@natalia.bg

Споделяне