Онлайн

Приложение: Виртуален хороскоп

Новото приложение за хороскоп в България е тук и сега!

Астрологията е една от най-древните науки. Стотици хора продължават да се съветват със своя астролог за важни дати в живота им, подходящи за живеене държави, синастрия с партньора. Ако трябва да съм честна бях доста скептична за астрологията, докато Петя не ми прати годишната прогноза, където описа кога ще имам дете, кога ще се преместя и кога ще купя центъра си. Бях в шок как всичко се случи като една магия! И тогава повярвах!

Водещ: >
Вземи

За всички, които искат да знаят и да планират живота си!

С въвеждане на данните си получаваш всичко, което те вълнува за секунди!
- Получи основна лична характеристика
- Научи кой е най-подходящият партньор за теб и кога ще го срещнеш
- Научи кои са благоприятните периоди за съответно действие
- Кога е по-добре да запазиш неутралност
- Научи с какви хора имаш най-добро взаимодействие
- Разбери къде се крие твоят потенциал и как да го реализираш
- Получи съвет за конкретна сфера от живота ти
- Какви ще бъдат твоите ден, месец или година

Споделяне

Основен хороскоп

Получаваш безплатно основната характеристика, черти от характера, сфера, в която да развиеш максимално своите способности.

Дневен хороскоп

Получаваш го като бонус към месечния и годишния абонамент с подробни съвети във всяка сфера от живота ти.

Месечен хороскоп

При абонамент получаваш точна информация какъв ще е периодът за един месец напред от момента на плащането, ключови моменти в професионален и личен план и ясни ежедневни съвети какво да предприемеш през деня. Ще научиш кой ден е удачен за покупка или продажба, добре ли е да стартираш определена дейност, ще срещнеш ли подходящия партньор.

Годишен хороскоп

При абонамент получаваш ясна и точна информация каква ще е годината, като абонаментът е за 12 месеца от момента на плащането. Той включва и подробни и ключови насоки за всеки месец и ежедневни съвети какво да предприемеш и какво е по-добре да отмениш.

Индивидуален хороскоп

Получаваш го за секунди с ясни тенденции, чрез които разбираш какъв е твоят потенциал, къде и как да го реализираш. Получаваш насоки, чрез които да развиваш живота си в позитивен план и ще научиш своите благоприятни периоди за създаване на семейството и раждане на деца.

Съвместимост

Платена услуга, чрез която за секунди научаваш дали съответният партньор е подходящ за теб и какво е добре да направиш, за да имаш здрави отношения.

Промоционална цена от 149лв на 69 лв до 1 октомври!

Цена:

Споделяне