НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Копирайтинг за начинаещи

с Деница Маринова
XX юни | 15:00 – 16:30
започваме след:
Дни
Часове
Минути
Секунди

Как да пишем статии с рекламна цел?

Отдавна писането на текстове не се практикува единствено от писатели. Огромната нужда от генериране на съдържание за социалните мрежи създаде новата професия „копирайтър“. Това е човек, който знае как да продава продукти, стоки, услуги, идеи с помощта на текст.

Истината е, че не са необходими специални умения, за да можеш създаваш контент (съдържание). Нужно е да следваш определени стъпки и с лекота ще можеш да пишеш на всякакви теми от лайфстайл до самолетостроене.

Готов ли си да навлезеш в необятния свят на думите?

Какво включва курсът:

Написването на един текст е сравнително лесно нещо. По-трудната част е да измислиш какво точно да кажеш на тези, които ще го четат. В рамките на първите няколко изречения читателят ще прецени дали вашата статия си струва да бъде прочетена докрай.

Научете се да грабвате и задържате вниманието!

За кого е подходящ курсът?

Знаете ли, че...

убедителните, интересни статии, които са написани с подходящите ключови думи на уеб сайта ви, са един от най-добрия начин за класиране и поддържане на високи позиции в търсачката на Google.

през 1996 г. Бил Гейтс публикува есе на тема "Съдържанието е кралят" (Content is king), в което прогнозира, че съдържанието ще бъде ключовият елемент за правене на пари в интернет.

Важно е да знаете, че при писането на статии, писането е последният етап от един по-дълъг процес. Добрите текстове са плод на мислене, проучване и редакция. С времето ще усъвършенствате писането си и ще изградите собствен стил.

Базов пакет
Цена: 100лв

80лв

ВИП пакет

Цена: 350лв

180лв.

Обучението ще се проведе при група от минимум 10 човека!

За Информация:

тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg