НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

5 дневна трансформираща програма

КРАСИВИ ОТВЪН, ЩАСТЛИВИ ОТВЪТРЕ

с Елена Малева

ЗАПОЧВАМЕ СЛЕД:

Дни
Часове
Минути

Усещаш ли как живеем все повече в консуматорски свят. Все по-често ни налагат някакви „норми“ за красиво и изящно. Как да се държим, как да мислим, как да изглеждаме, къде да ходим, какво е модерно. И в един момент илюзията, която виждаме, прилепва като „стандарт“ в нас. Усещането, че ако не изглеждаш, не се чувстваш, не носиш и не ходиш на места, които са „модерни“ създава убеждение, че „аз не ставам“, че „нещо не ми е наред“.

Случвало ли те се е, да си мислиш:

Разбирам те, и аз си мислех тези неща, сравненията ме съсипваха, караха ме да се чувствам недостатъчна! Дори тогава, когато имах знания и умения за някои неща, това, което виждах, ме караше да се потискам, защото си казвах: Нее, още ти е нужно, не е достатъчно това, което можеш и знаеш. Докато не намерих формулата!

Елена Малева

Истината е, че всеки ден тези усещания и съмнения ги виждам и у моите клиентки. Изпитват трудности да балансират себе си и живота си.

Ако и ти:

Искаш да усъвършенстваш себе си?

Търсиш възможност да създадеш баланс на вътрешното ти усещане и външното ти отражение?

Искаш да имаш самочувствие и увереност?

Искаш да усещаш спокойствие и мир в себе си, когато си в компанията на непознати хора?

5 ДНЕВНА ИНТЕНЗИВНА ТРАНСФОРМИРАЩА ПРОГРАМА

...в която съм събрала всичко необходимо за да разбереш: Кое ти пречи и Какво ти трябва, за да създадеш баланс между вътрешното и външното. Всеки ден виждам дами, които са много красиви, но се обиждат, нараняват, не могат да контролират своят вътрешен свят, своите мисли, своите емоции. Също така и дами, които много добре са отработили своите блокажи и умело са синхронизирали вътрешният си свят, но не се чувстват красиви, уверени като истински жени. Не изглеждат по начин, който да се харесват и това им създава дискомфорт.

С тази програма ти ще научиш:

Ден 1

Кои са основните ограничаващи вярвания за красота, които ни пречат?

С помощта на връзката ни с бащата, ще видите къде в детството си сте приели, че не сте достатъчно красива, умна или можеща. Или може би сте имали прекрасен баща, който ви е подкрепял, насърчавал, но принципно е бил слаб като мъж. Ще разберете как това ви е попречило, за се чувствате можеща, уверена, красива, без да е нужно да слагате маска и да изглеждате с такива качества, а вътрешно да сте като уплашено зайче.

Ден 2

Как да направим истинска връзка между тялото, ума и душата?

Тялото е материалната ни обвивка, умът е способността ни за мислене и усещане, а душата се свързва със същността или духовната ни същност. Тук ще се разровим и преминем през 6 стъпки за връзката на това триединство.

Медитация за сливане на триединството в синхрон.

Ден 3

Ще те науча, кои са детайлите, които трябва да знаеш при грижата за кожата на лицето ти.

Защо е важно да имаш правилна рутина, която да ти даде възможност да изглеждаш прекрасно в собствената си кожа, без да е нужно да използваш скъпи процедури и без да се подлагаш на болезнени манипулации. Защото кожата е дрехата, която не можеш никога да смениш с друга и това да имаш здрава, красива и сияйна кожа зависи само от теб.

Ден 4

Ден 5

Ще научите тайната на всички успешни хора.

С времето ние разбираме как осъзнато или неосъзнато ние сме блокирали нашите енергийни канали. Както знаете ние всички имаме енергийни центрове наречени или чакри. На физическо ниво чакрите са свързани с нервните възли, жлези с вътрешна секреция и основните физиологични процеси. Физическите, умствените и емоционалните проблеми могат да бъдат резултат от дисбаланс в една или повече чакри.

Вярвам, че всяка Жена трябва да мине през тази програма, защото синхронът между вътре и вън е много важен. Същото така вярвам, че всяка Жена има своя уникално красива индивидуалност, която трябва да покаже на себе си. Всяка жена да приема с любов, спокойствие и увереност всичко, случващо се около нея.

Ако си готова за пълна промяна, тази програма е за теб!

Базов пакет
Цена: 299лв

149лв

ВИП пакет
Цена: 499лв

299лв

За Информация: ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg