НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Енергиен ресурс  “Квантова психология“

Практика! Енергиен ресурс – нови финанси

(2 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5
30/05/2023 ~ 18:00 - 19:00

За програмата:


Живеем във време, в което енергиите са много силни и това ни влияе различно. Но сега има начин да се възползваме от тази ценна енергия и да я канализираме правилно.

Нека те запозная с един много мощен енергиен инструмент, който с лекота освобождава блокажите.

Чрез този метод се изчиства насъбралото се напрежение, постоянната умора, негативни мисли и чувства. Тъгата, която понякога ни връхлита и не можем да си дадем обяснение „Защо сме тъжни“. Събуждаме се в “кофти” настроение, което ни съпровожда през целия ден, седмица и нямаме логично обяснение, защо се чувстваме така.

 


Всъщност, замисляла ли си се кога за последено си усетила вътрешно щастие, кога за последен път усети пълнота в душата си?
″Енергиен ресурс″ е високоефективна терапия, която подобрява качеството на живот, намалява напрежението и освобождава негативните чувства, мисли и емоции. С лекота премахва умората и чувството на самота и пренебрежение.
С помощта на тази практика ще се пренесем в измерение, чрез което ще напълним душата си с любов. Ще се научим как да си бъдем самодостатъчни. Ще се свържем с паралелни вселени, които ще ни помогнат да живеем в лекота, чрез силата на осъзнатостта.


За кого е този уебинар ?

⇒ Чувстваш постоянна умора
⇒ Каквото и да правиш, все стоиш на едно и също място
⇒ Трудно ти е да изразиш с думи това, което чувстваш
⇒ Каквото и да кажеш, не те чуват и не те разбират
⇒ Нямаш сили и желание да продължиш напред, не виждаш смисъл….
⇒ Сякаш в слънчевия ти сплит има въженца, които те дърпат надолу и дори не можеш да се изправиш и да си поемеш глътка чист въздух.
⇒ Имаш усещане, че живееш в клетката на вътрешния ти затвор
⇒ Сякаш искаш да си поемеш дълбоко въздух, но не можеш


Какво ще правим

⇒ Ще освободим излишното напрежение

⇒ Ще премахнем стара натрупана енергия

⇒ Ще отключим свободата на словото

⇒ Ще балансираме ум, дух и тяло

⇒ Ще завихрим енергията на Любовта


Резултат, които ще имаш в края на уебинара

⇒ Нова сила и енергия

⇒ Блаженство

⇒ Свобода на словото

⇒ Ще бъдеш в хармония със себе си

⇒ Ще се свържеш със вътрешния си Аз


Кой е треньорът?

Мирослава Христова

По образование съм икономист. Повече от 10 години изучавам психология, чисто любителски. Докато осъзнах, че моята мисия е да помагам на хората и да връщам усмивките на лицата им, блясъка в очите им. Това ме прави истински щастлива. Много често се срещам с хора, които имат ограничаващи вярвания, изпитват силна болка, тъга, дори стрес, но хубавата новина, е че всичко е поправимо. Семейните взаимоотношения са едни от най-сложните в живота ни. Отношенията между партньори, родители , деца, баби и дядовци. Понякога си задаваме въпроса: „Защо…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

 • Бъдете на тихо място сами в стая.
 • Подгответе си необходимото, за да можете да легнете удобно.
 • Подгответе си ароматна свещ.
 • Практиката се провежда само на живо, няма да има запис.

29лв.

В Zoom

30/05/2023
18:00 - 19:00

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

2 отзива за Практика! Енергиен ресурс – нови финанси

 1. Христина Тодорова

  Здравейте! Запознах се с Мира на един от семинарите с Наталия. Тогава аз бях срината и самовглъбена и изобщо не осъзнавах къде се намирам и какво ме очаква. От всякъде чувах и четях трансформация, трансформация… но някакси не можех да го повярвам, че наистина е възможно… На този семинар плаках през цялото време и явно Мира го е забелязала, незнам, но след като свърши програмата се приближи към мене, погледна ме с топлите си очи, погали ме и каза с много мек и нежен глас: “Спокойно, ти си на правилното място”…
  Такава е Мира,
  изключително мек и топъл човек, много отдадена и мила. Щастлива съм, че я познавам!
  Преди няколко дни бях на нейна Практика “Енергиен ресурс – покани изобилието” . Методът й е различен от тези, които до сега съм виждала, но смея да твърдя, че е изключително ефективен. Всичко, което е написано в програмата като очакван резултат, аз вече го изпитах. Усеща се една лекота, чувствам се отпочинала, енергична, позитивна, усмихната… Като презаредена съм и искам още и още… Благодаря ти, Мире, беше много силно и с нетърпение очаквам следваща ми практика с теб. Ти си прекрасна! Бъди истински щастлива!❤️

 2. Anna Иванова

  Практиката “Енергиен ресурс”, ми въздейства много отпускащо и релаксиращо. Обикновено през нощта се събуждам, и понякога дълго не мога да заспя, а след практиката имах много здрав и възстановяващ сън през цялата нощ, за което много съм благодарна. И през следващите дни имах прилив на сили и добро самочувствие, което ми помага да гледам и да се справям с лекота с задачите в живота.

Добавяне на отзив

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!