Онлайн
05 Мар 2021 @ 17:00-19:00

Как да бъдем успешни в Тиндер и интернет

/за двата пола/

В днешно време много неща са се променили и едно от тях е начинът, по който се запознаваме и се свързваме с другия пол. Един от най-добрите начини за това е Тиндер и други подобни сайтове.

Аз лично разбрах за Тиндер от един приятел-гей. Бях с него в центра на града и той ми каза: “Искам днес да си намеря компания”, отвори телефона си и написа: “мъж си търси мъж” и започна да получава оферти! Бях супер изненадана и след 30 минути той тръгна на кафе с новия си познат.

Водещ: >
Купи

Помолихте ме да направя обучение как да се запознаваме и да общуваме по интернет по правилния начин.

- Ще направим заедно правилния профил с правилните снимки
- Ще подберем информация как правилно да опишем себе си
- Ще разберем основните ви грешки заедно и защо не ви се получават правилните контакти
- Ще направим комуникация заедно от вашия профил в рамките на уебинара
- Ще анализираме вашите примери и ще видим защо не са се получавали нещата до момента
- Ще направим успешна стратегия за запознаства в интернет и за двата пола само за секс (за двата пола), за нови контакти и т.н.

Споделяне

Разрових се сериозно в тази тема, близо до мен има много свободни приятелки и клиенти и много често аз общувах с хора вместо тях от техния профил. И какво забелязах ако аз комуникирам и започна разговора в 90% от случаите до 1 час имам покана за среща, ако е женски профил или дамите приемаха моите оферти, ако пишех от мъжките профили на моите клиенти. Но приключим ли сесията и ги оставя сами те за 15 минути комуникация разваляха всичко!

Условия за участие: да присътствате на живо с включена камера и микрофон (запазваме си правото да не ви допуснем в уебинара, ако камата ви не е включена).

Цена: 70лв. 35лв.

Изчерпан

За информация: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне