VIP Уебинари
Пред вашите компютри
13 Ное 2020 @ 10:00-16:00

Онлайн тренинг: ВИП Гейши-1 (Щастлива Жена)

ВИП група до 7 човека!

Научете каква е тайната на Щастливата жена, как да обичате безусловно и как да бъдете обичани, и как с лекота да живеете в хармония със своите чувства и емоции.

Водещ: >
Купи билет

Този курс ще ти разкрие пътя към източника на твоята женска сила и интуиция, ще почувстваш хармония със себе си и ще се научиш да разбираш и да чувстваш мъжа до теб. В този тренинг са използвани западни съвременни знания в областта на семейната психотерапия и източни стари даоистки женски техники и практики.

Женствеността е нещо, което идва отвътре, което се ражда заедно с женската природа. Женствеността - това е проява на женската енергия.

Не е тайна, че ние живеем в мъжки свят, където жената често е принудена да бъда силна, да се бори, за да постига своите цели и да има успех в работен план. Това е една от причините ние да губим своята енергия и връзка с женското АЗ. Заедно с това ние губим способността да се чувстваме живи и щастливи. Добрата новина е, че истинската жена успява, без да се бори като използва само своята женска сила!

Истинската жена е щастлива жена, която излъчва радост и светлина. В нея е балансирано желанието да даваш и да получаваш. Мъжете, при общуване с тази жена, се чувстват щастливи и успешни, и проявяват мъжките си качества.
Основният критерий, че ти си истинска жена е да имаш способност да обичаш безусловно и да бъдеш обичана, да живееш в хармония със своите чувства и емоции. Това може да бъде постигнато само от жена, която е свободна от своите страхове и комплекси. Истинската жена вярва, че заслужава най-хубавите неща и свободно иска, и получава. Най-важното в нейния живот е, че всичко се случва лесно!

Тайната на истинската жена се крие в специалното вътрешно състояние на красота, достойнство и женственост. Истинската жена притежава уникалното умение да бъде внимателна към себе си и другите, да разбира себе си и другите, да обича и да приема себе си и своя партньор. Тя има вътрешна дисциплина, чувство за вкус и с уважение се отнася към своите чувства и желания. Всичко това й позволява да бъде щастлива. Ние ще ти разкрием тайната, която ще те направи истинска и желана жена!

Споделяне

Какво ще научите в това обучение?

- Вътрешната женственост в теб или как да се почувстваш жена
Какво представлява женската енергия и как тя взаимодейства с мъжката? Защо намалява женската енергия и как можем да се изпълним с нея? Как да откриеш истинската жена в себе си? Балансът между женската и мъжката енергия Как да разбереш каква енергия преобладава в теб и как можеш да я контролираш?

Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост

- Четирите основни състояния при жената, четири типа енергии, четири нива на женската власт (емоционална, сексуална, финансова, социална) Как да удовлетвориш основните потребности при мъжа сексуални, физически, емоционални и интелектуални? Начини да привлечеш и да запазиш мъжа до себе си Стратегия как да се ожениш и да получиш покана за брак? Техника Получаване на подаръци.

Как да се научиш да обичаш и да приемаш себе си и другите?

- Ще говорим за тибетска техника за привличане на чудеса и любов във твоя живот Ще научим техника как да запазиш любимия човек до теб и той да ти бъде верен Ще научим специални утвърждения за вдигане на женската енергия.

Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения

- Техника за изчистване от страховете и комплексите Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов Ограничаващи убеждения какви убеждения имате, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.

Как да станеш богиня за любимия си човек?

- Ще научим техника какво чувствам и как да уважавам и изразявам чувствата си Ще научим техника как да даваме негативна обратна връзка, така че да не обидиш партньора до теб и да получиш от него това, което искаш Ще разбулим тайни как да станеш жена-богиня и да получаваш възхищение от мъжете.

Ще се проведе онлайн. ВИП група до 7 човека. Неоходимо е да сте на линия през цялото време. Няма да има запис!

Цена: 600лв. 400лв.

За информация и записване: София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg

Споделяне