НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

ВИП – ОНЛАЙН

АКАДЕМИЯ ЗА ПОБЕДИТЕЛИ

Водещи: Наталия Кобилкина и гост треньори: Игор Незовибатко, Марк и София Атласови

ЗАПОЧВАМЕ СЛЕД:

Дни
Часове
Минути

За първи път от много години насам решихме, че дойде моментът да направим Академия за Победители онлайн на живо.

Със сигурност, това няма да е същото преживяване като на живо. От друга страна, на тази Академия ще имате време да осмислите доста неща. Да направите всички домашни и да промените живота си завинаги. Процесът ще е по-дълъг и ще можете да вграждате новите знания в стария Ви живот.

Заедно ще минем по пътя на трансформацията и Вашите нови възможности.

За кого е тази Академия?

Какво ще правим?

Академията отнема време и ще бъде 6 дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. с Наталия и Екипа от преподаватели на Академията. Всяка сряда ние ще се срещаме за цял ден и в рамките на седмицата Вие ще имате домашни, които ще Ви карат да се чувствате различни. Академията дава много мощна трансформация и трябва да сте готови да скочите в това на 100%.

ПРОГРАМАТА ПО ДНИ

Първи ден – План за живота на моите мечти.

Основи на квантовата психология, силата на намерението, планове и мечти, създаване на нашата карта на мечтите. През този ден ще работим върху целеполагане и защо нещата не се случват с лична сила. Техники “Аз заслужавам”.

Втори ден – Работа със сянка, темата за живота и смъртта.

Как да преодолеем страховете и ограниченията? Как да започнем да живеем? Трудните игри. Ограничаващите модели. Моята самооценка и вяра в себе си. Приемане и неприемане на себе си и своята същност. Мисия. Защо съм тук.

Трети ден – Психогенетика.

Работа с родителската система; родови, групови констелации (с Галина Цех). Връзка с психогенетиката и родовите модели. Как да излезнем от родовите сценарии и да заживеем живота на своите мечти?

Четвърти ден – Тантра практики и моята сексуалност.

Водещ: Игор Незовибатко. Как да отключим нашата сексуална енергия? Как да получим мощни енергийни оргазми? Как да се преродим? Как да имаме множествени оргазми и как да се научим да се отпускаме в секса?

Пети ден – Успех, лидерство, пари.

Водещи: Наталия, Марк и София Атласови. Как да постигнем успех и на какво той се гради? Как да сме лидери в живота си и как да влияем на другите хора? Как да привличем пари и успех в живота си?

Шести ден – Харизма и ораторско майторство.

Как да изразяваш себе си? Как да говориш пред публика и да представиш своята идея? Как да влияеш чрез речета? Как да изградиш правилно своя имидж и визия? Как да изглеждаш като победител? Накрая всеки ще има време да изрази себе си и да покаже кой е в същността си.

Внимателно прочетете правилата преди да се запишете!

 • В Академията се допускат само 35 човека и всички тези 35 човека трябва да бъдат през цялото време на живо с включена камера.
 • Домашните са задължителни, НЕ са пожелателни. Ако не ги изпълнявате, няма как да можете да продължите Академията.
 • Алкохолът и цигарите са забронени по време на цялата академия.
 • Ще има сутрешен ритуал всеки ден за 15 минути в рамките на 6 седмици и е важно да сложите това време в графика си.

БАЗОВ ПАКЕТ

група до 35 човека
1800лв
799 лв
 • Присъстствие - 6 дни
  График на срещите: 9, 16, 26 и 30 ноември и 7 и 14 декември от 10:00 ч. до 18:00 ч.
 • Група във Viber
 • Домашни задания
 • Книги и филми по темите
 • Запис на обучението - 3 месеца

ВИП ПАКЕТ

само 10 места
3000лв
1499 лв
 • Всичко от Базов пакет
 • Проверка на домашните от експерти с обратна връзка
 • 6 Терапевтични срещи с преработка на всички дни по 2 часа
  График на срещите: 10, 17 и 24 ноември и 1, 8 и 15 декември от 17:00 ч. до 19:00 ч
 • е-книга "Стани победител"
 • 3 консултации с експерти
 • Онлайн курс: "Изкуството да получаваш подаръци" с Нина Ковальова
 • Онлайн курс: "Как да се справим със стрес, депресии и паник атаки?”
 • “Турбо-маратон за високо самочувствие”
ИЗГОДНО

DIAMOND ПАКЕТ

само 5 места
4000лв
1999 лв
 • Всичко от ВИП пакет
 • Констелация с Галина Цех с продължителност 1 час
 • Консултация с Наталия Кобилкина с продължителност 1 час
Условия: Задължително присъствие на живо в рамките на всички 6 дни с включени камера и микрофон. Това е изцяло време за Вас, затова си подсигурете тихо място, така че да може да сте концентрирани.

Вижте какво казват хората, преминали нашите академии:

Здравейте прекрасни хора, Зная, че Наталия е много заета, но ви моля да и предадете най-искрената и сърдечна благодарност! Преминах през невероятна трансформация последната година не само покрай нейните програми, но и академията. Успях да преодолея много блокажи и да стартирам успешно: с бранд, лого, фирма, сайт, YouTube, канал с видеа и получих невероятни отзиви. Огънят ми се запали, горя с вдъхновение и радост 💖 Изпращам ви screenshot от две консултации. Прикачена ще намерите и моята първа ел. книжка, посветена на сугестопедичния метод и 5-те негови ползи, както и скрийншот от утрешния ми уебинар. Той е на тема: "Скритите резерви на нашия мозък~Сугестопедия". Благодаря ви отново!
Юлия Каремова
5/5
Включих се в Академията за треньори съвсем случайно. Подейства ми зареждащо както в личен, така и в бизнес план. Получих яснота за себе си и много голям тласък за действие. Обучението и Наталия бяха като катализатор за всичко, което е дремело в мен. В следващите няколко месеца удвоих бизнеса си, а през следващата година го учетворих. Инвестицията, която направих за академията ми се изплати многократно. Винаги ще помня този импулс, който получих в живота ми.
Галена Митева
5/5
Когато разбрах за „Академията за треньори“, веднага се записах. Днес, 3 години по-късно, животът ми е напълно трансформиран- аз съм автор на две книги за любовта и партньорството, водя семинари, онлайн курсове, радвам се на растяща аудитория, омъжена съм за любимия мъж – с когото се събрах чудодейно след „Гейши“, имам двете си прекрасни дъщери, творя и работя заедно с приятелки, с които се запознах в Академията. Била съм на много семинари и при много учители, но за мен има ясно очертани живот преди и след срещата с Наталия!
Ирина
5/5
Contact

За Информация:

 ☏ тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече ТУК!