VIP Предстоящи Уебинари
Онлайн
21 Юли 2021 @ 19:00-21:00

Мастър клас: Как да направя добро впечатление?

Коко Шанел и Кристиан Диор, Едит Пиаф и Ал Пачино, Опра Уинфри и Кристиано Роналдо. Всеки от тях, без да се отличава по невероятна красота и вълнуващи извивки, е способен, ако желае, да покори целия свят.

Първото впечатление е най-точно и вярно. Първото впечатление се прави за 7 секунди. Често се случва просто да няма втори шанс. Някои хора са в състояние да направят добро първо впечатление лесно и естествено, а за други е сложно. Но да направите добро първо впечатление изобщо не е трудно, ако знаете някои хитрости на професионалистите.

Водещ: >
Купи

Вземи своето място сега!

- Защо някой прави впечатление, без да се замисля, а други трябва да се учат на това?
- Къде се крият корените на способността да се влияе върху хората?
- 10 тайни как да направите първо впечатление.
- Вземете инструментите за развитие на собствените си сили за влияние и убеждаване чрез упражнения и медитации.
- Каква е разликата между мъжката и женската харизма?
- Узнайте как правилно да демонстрирате своята индивидуалност пред другите.

Искате ли да узнаете тези тайни? Искате ли да се харесвате и да бъдете популярни личности в обществото? Всяка минута от живота си да се чувствате уверени и търсени? И в същото време да останете себе си? Искате ли? Тогава трябва да се научите как да правите ярко впечатление на другите хора!

Споделяне

Интервю за работа, парти или среща. Способността бързо да се харесате на другите е много по - полезна, отколкото може да си представите. Отличното първо впечатление ви позволява да постигнете успех в кариерата си, да създавате приятелства и да подобрявате личния си живот. Доброто впечатление ви позволява да бъдете популярни сред мъжете и красивите жени.

Научавайки се да правите добро впечатление, вие ще станете този, за когото ще говорят: „Просто е невъзможно да не се влюбиш в нея/него“!

Цена: 69лв. 50лв.

За информация: Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

Споделяне