Пред вашите компютри
04 Дек 2019 @ 20:00-21:00

Уебинар: Фейсбилдинг – подмладяване на лицето

Всеки знае, че ако иска да е в добра форма първо трябва да внимава какво яде. Второ – да тренира. Но колко пъти си тренирала лицевите мускули? ДА! Същите! Те се стягат и отпускат, както всеки друг мускул в тялото. Разликата е, че в лицето всеки един мускул виси на предходния. Така ако челото е отпуснато, имаме проблем с околоочния контур, ако той не е стегнат, имаме проблем със зрението,тъмни кръгове, торбички. Носът има два основни мускула в себе си, ако те се отпуснат започва да се разширява и удължава. Стегнатото лице има вежди с чупка в средата, а отпуснатото е с кръгли. Всяка една бръчка в лицето е поради пренатягане на едни мускули и отпускане на други. От тук започват акне и проблеми с кожата, бръчки, суха или мазна и т.н.

Водещ: >
Купи билет

Това е семинар за хората, които искат да имат истински, щастливи и красиви отношения със своя партньор. БОНУС ще научите какви са болестите на съвременния живот и как да ги избегнете преди да е станало прекалено късно!

Ако искаш да стегнеш порите си.
Да махнеш бръчките.
Да опънеш челото и да махнеш този бретон.
Да повдигнеш клепачите.
Да махнеш торбичките и тъмните кръгове.
Да смалиш нослето си.
Да увеличиш устните си.
Да стегнеш контура на лицето.
Да вдигнеш двойната брадичка.
Да спреш да хъркаш.
Очертани скули
Сочни устни
Висока шия
Изразителни очи
Чипо носле
Свити пори
Матова кожа
Високо самочувствие и самоувереност
04.12.2019 г. - Масаж на шия, деколте, рамене, скалп, уши + лифтинг комплекс от упражнения

11.12.2019 г. - Базов комплекс от упражнения - Втора тренировка включва базови упражнения за активиране на основните мускули. От там нататък под базова тренировка се има в предвид упражнения от всички взети до момента, но в зависимост от групата те могат да бъдат различни

18.12.2019 г. - Базов комплекс + лифтинг и стягане на челните мускули, премахване на бръчките на челото, включително гневната бръчка между веждите, повдигаме целия лицев контур.

25.12.2019 г. - Базов комплекс + повдигане и стягане на около очен контур, намаляване на диоптър, премахване на астигматизъм и други проблеми с очите

Пакет за всички тренировки - 150 лв.

Очаквайте продължението на тези тренировки през 2020 г.

Не можеш да започнеш от 10-та тренировка, защото няма да имаш резултат. Свикнали сме да НЕ използваме лицевите мускули по предназначение. Само ги амортизираме, но не ги възстановяваме. В началото ще е ти е трудно да правиш базовите упражненията, ще се изнервяш, ще ти става криво, ще се уморяваш. Но след седмица до две ще се научиш да ги правиш и дори ще имаш любими. Ще можеш да контролираш базовите мускули. След това ще вкараме нови мускулни групи. Не започвай нова тренировка, докато не овладееш старата!!! В противен случай, отново ще работи един мускул, вместо друг!

Изчистване

За информация и записване: Магдалена Кирова | payments@natalia.bg | +359 895 974 254

Споделяне