Летни промоции

☏ София Иванова | тел.: 0894 361 191 |  clients@natalia.bg

НА ГРЕБЕНА НА ЛЯТОТО

ПРОМОЦИИ ОТ 19 ДО 31 ЮЛИ

до -70%

Дни
Часове
Минути
Секунди

За едни хора лятото е време да забавим темпото, да релаксираме и да се презаредим. За други – то е незабравими емоции и възможност да гребем от живота с пълни шепи.

Независимо от кой тип сте вие, дали искате да презаредите батериите или да кипите в енергия, ние ще ви помогнем да превърнете това лято и останалата част от живота си в най-добрите досега!

Приготвили сме ви горещи летни промоции на нашите онлайн обучения. За ваше удобство ги разделихме на пет категории:

Магнит за Щастие

Лятна промоция 2021

Как да отстояваш себе си?

Техниките, с които ще ви запозная на курса, са основани на психология на влияние и конфликтна психология и са полезни за трудни ситуации на работа и в личен план.

Лятна промоция 2021

Онлайн курс: Жена-Царица

Жена-Царица е жената, която е в своята женска енергия и се къпе в нея, раздавайки я на хората. Тя носи лекота, красота и любов в себе си! Заедно ще завихрим могъщата женска енергия!

Лятна промоция 2021

Стани Господар на живота си

Тренинг по квантова психология. Как да засилим своята енергия и да преминем на ново ниво? Как да запазим вътрешно спокойствие? Закони на квантовата реалност.

Лекуване на детски травми

Изчистването е важен процес, за да получим това, за което копнеем. На това обучение ще гледаме директно в нашата болка, за да я освободим и да я изчистим!

Любов и връзки

Лятна промоция 2021

Женското поле. Как да имаш успешен брак

Ако ти създаваш правилно своето поле, твоят брак, няма да е съпътстван с трудности, а с истинска близост и нежност. Децата няма да са тежест, а радост.

Лятна промоция 2021

Аз и ти - ново ниво на отношенията

Да дадем на нашия партньор, защото имаме любов в излишък, а не да стоим като малко дете, постоянно молещо за любов - чак тогава ние можем да имаме истински отношения на ново ниво!

Лятна промоция 2021

Как да задържиш класен мъж и да го направиш богат?

Когато жената е на високи вибрации, при нейния мъж нещата потръгват и той става богат или ако тя е сама, се появява успешен мъж.

Маратон на запис: "Синергия"

Cинергията между нашите чакри ни помага да сме здрави. Синергията в двойката води до успешен брак. Синергията между душата и разума води до постигане на личната мисия.

Горещи страсти

Лятна промоция 2021

Коварна съблазнителка

Има жени, които умеят да получават каквото пожелаят от мъжете и при тях идва всичко с лекота. Ще говорим откровено по женски и ще видиш как можеш да задвижиш с нова сила своята сексуална енергия.

Лятна промоция 2021

7 техники за побъркващ секс

Има конкретни знания и практики, които могат да направят секса уникален. Тренингът е подходящ за двата пола! Събрах 7-те най-важни техники, които ще променят качеството на вашия сексуален живот.

Лятна промоция 2021

Как да станеш секс магнит?

Как да се научим да четем езика на тялото и да говорим чрез него по такъв начин, че то да изрази нашите чувства и мисли? Ефикасни начини на запознанство как да се запознаем лесно в различни контексти?

Лятна промоция 2021

Маратон по сексология

В този маратон съм включила последните разработки в областта на сексологията и тантрическите практики. Превърни се в истинска любовница и събуди тялото си за удоволствие!

Успех и пари

Пакет от 6 курса Безгранично Изобилие

Техники, които ще ви направят магнит за онова, за което мечтаете – пари, успех, щастие. Ще намерите сила и мотивация, за да постигнете дори и най-смелите си мечти.

7 точки за модерно забогатяване

Ще ви дам 7 точки как да привлечем пари, слава и успех в днешно време. Както има мода в дрехите, така има мода и в бизнеса и успеха. И ако вървите заедно с модата, успехът ви е гарантиран!

Лятна промоция 2021

Тайните на богатите - Стани един от тях

Заедно ние ще отворим поле за нови варианти, което ще ти позволи от това място, където си сега да промениш живота си и да вървиш напред.

Лятна промоция 2021

Онлайн курс за Алфа Лидери

Алфа-хората управляват света и своя живот. Алфа-личностите вярват в себе си и своите идеи и вярват, че заслужават най-доброто, без значение дали са най-умните или най-красивите.

Отключване на Късмет

Ритуал "Вечерята на Хеката"

Ритуал, с който се отваря късмета, заличават се родови проклятия и клетви. Този ритуал отваря път на прошката, радостта, изобилието и благодарността.

Лятна промоция 2021

Как да се освободим от миналото си?

Ако имаме лоши спомени от нашето детство, негативен опит в работа, проблемни връзки от миналото – това създава негативни сценарии в настоящето.

Лятна промоция 2021

Ритуал за сбъдване на желания

Имаш ли силно желание, за което ти трябва вълшебство и подкрепа от Вселената? Ще видиш как невъзможните неща ще станат твоя реалност.

Ритуал за защита

Понякога, ако имате трудности в любовта или не Ви върви във живота, в парите има нещо, което Ви блокира. Тази негативна енергия може да идва от Вашия род. Може да бъде част от Вашата родова карма или от завист.

Contact

За Информация:

София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg