Bella C

Не е въведена информация за контакт

Bella C

BELLA C – ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО В ЕДНО

Bella C (Борислава Чичкова) е родена в Ямбол. На 5-годишна възраст тя взима първия си урок по пиано. Година по-късно е първият й урок по пеене. Завършва класическото си образование и междувременно започва да пее в група. Почти 15-годишна, Бела вече изгражда своя репертоар. Паралелно с музиката, тя започва да играе на сцена, участвайки с някои от най-известните български актьори.

Bella C е пианист, певица и артист на високо ниво. Тя свири на пиано и разпространява магическото си пеене из Европа в продължение на почти четвърт век. Нейни фенове, клиенти и партньори я подкрепят от началото на 90-те до сега дни. От Индия до Китай, от Америка до Европа, Bella C е обичана и уважавана заради невероятния си талант и музикални качества. Свирила е в телевизионни и радио предавания като “Art On Ice” и “Eurovision” Song Contest и още много други. През 2016 г. Bella C е финалистка в конкурса за песен “Евровизия”, представяйки Швейцария. Тя заема 2-ро място и печели сърцата на швейцарската публика.

Bella C е не само музикална изпълнителка – тя е и актриса. В продължение на почти две години, обикаля Швейцария и Германия с комедийната пиеса на Theather „Pension Schöller“. Играе със забележителен успех в „The Milllowisch Theather“ в Кьолн.

Bella C има едно място, където се чувства у дома, и това място е сцената. Нейната сценична увереност е добре видима, въз основа на дългогодишно представяне. Тя знае как да запълни мястото със страхотни вибрации и положителни емоции. Изненадващо колко мощно и пълно с енергия е това българско момиче. Като е сама на сцената, тя звучи като група от 5 души.

Можем да ви разказваме още много за тази изключително красива и талантлива българка. Прекрасна певица, перфектен пианист и красива жена. Това е идеалният микс и най-добрият избор на музика за вашето 8-мартенско празненство.