Десеслава Митева

За контакт: тел.: +359 897 602 108 | review@natalia.bg

Десеслава Митева

Десеслава Митева жена, съпруга и майка на две деца. Завършила съм “Професионален бакалавър по Маркетинг” в гр. София “Колеж по Мениджмънт, Търговия и Маркетинг” и Магистратура “Финанси” във ВЕЛИКОТЪРНОВСКИ УНИВЕРСИТЕТ.

В момента се обучавам във ВЕЛИКОТЪРНОВСКИ УНИВЕРСИТЕТ специалност “Психология”, която ми дава възможност да организирам тренинги и да извършвам консултативна дейност. Аз се насочих към една много любима за мен тема свързана с родителството и щастието на майката – как те са взаимно свързани.

Именно ролята ми на майка провокира интереса ми да търся информация, да чета книги и да запиша специалност психология, за да помогна на първо място на себе си, а след това и на много други майки, които все още смятат, че да се погрижиш за собствените си нужди  е егоситично, че нямаш право на личен живот и че с новата ни роля, на майки абсолютно трябва да загърбим своя личен живот.

Моята мисия е да разчупя митовете за това каква трябва да бъде една майка днес и да помогна на много други майки да бъдат щастливи и удовлетворени, без да жертват изцяло себе си  в името на детето. Вярвам в мотото ” Щастливата майка отглежда щастливи деца”.